Λεύκες

Το μυστικό της επιτυχίας


Από τα εστιατόρια που έχουν το κοκαλάκι της νυχτερίδας, βαδίζοντας πανηγυρικά προς την τρίτη δεκαετία της ζωής τους, οι «Λεύκες» δεν έχουν χτίσει τυχαία σχέση εμπιστοσύνης με ένα φανατικό κοινό που έρχεται από κάθε γωνιά της πόλης σε μια γειτονιά εκτός εστιατορικού χάρτη, όπως είναι το Γαλάτσι.

Το γευστικό ιδίωμα, η πληθωρικότητα και η έμφαση στην ποιότητα του sui generis σεφ και ιδιοκτήτη Τάσου Ντούμα και της πολυμελούς μπριγκάδας του αποτυπώνονται στις γεύσεις που δημιουργούν αμέσως hits. Η προσωπικότητα του χώρου συμπληρώνεται από το μαγευτικό κήπο με τις θεόρατες μουριές και τις λεύκες, τα λουλούδια και τα αρωματικά βότανα αλλά και τη σάλα με την καλλιτεχνική διάθεση.

Εδώ θα δοκιμάσεις πιάτα που εξελίσσουν την παράδοση, όπως τα γλειφιτζούρια από κοτόπουλο, γεμιστά με τυρί Μετσοβόνε και λαχανικά, πανέ στο τηγάνι με μαρμελάδα καυτερής πιπεριάς, η σούφρα του πασά, που βγαίνει από τον ξυλόφουρνο με κομματάκια χοιρινού μαριναρισμένα σε γλυκοκαυτερή σάλτσα, ή ο μαύρος χοίρος σιγομαγειρεμένος πάνω σε τραχανότο και παλαιωμένο κρασοτύρι.

Tip: Την οικογένεια συμπληρώνουν το «Lefkes on the side», με έμφαση στο premium κρέας και στον ξυλόφουρνο, και οι «Λεύκες» στη Σαντορίνη.

Ο χάρτης

Λεύκες

Βορειοδυτικά Προάστια - Γαλάτσι

, Πυθαγόρα 1 & Λ. Γαλατσίου

Τηλ. 210/2924458

Site: http://lefkes.gr

Facebook: https://www.facebook.com/lefkes.restaurant/


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας