Artisanal Lounge & Gardens

Η μοντέρνα όψη της παράδοσης


Στην καλύτερη στιγμή του βρίσκεται από γευστικής άποψης το πανέμορφο bar-restaurant, που διακρίθηκε φέτος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας από το «α». Ο ταλαντούχος σεφ Δημήτρης Δημητριάδης καταθέτει μια ξεχωριστή πρόταση στο τερέν της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας, που επαναπροσδιορίζει την παράδοση με σύγχρονο πνεύμα, ωραίες ιδέες και καλή τεχνική.

Τα σουτζουκάκια θαλασσινών με χταπόδι, γαρίδα και φάβα Φενεού ή η εξαίσια ταλιάτα αρνιού γιουβέτσι είναι κάποιες από τις σπεσιαλιτέ του που δίνουν τον τόνο στο ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού, έχοντας και άλλους άσους στο μανίκι: από τα ελληνοπρεπή nigiri με καπνιστό χέλι, παντζάρι, βλίτα και κρέμα από απάκι και την ανοιχτή πίτα σχάρας με μάραθο, κολοκύθι και φέτα Βυτίνας μέχρι την εντυπωσιακή πατατοσαλάτα με κρέμα από Μετσοβόνε και τηγανητό τραχανά αλλά και την άκρως καλοκαιρινή σφυρίδα με φρέσκες γαρίδες και χόρτα γιαχνί. Θα τα ταιριάξετε αρμονικά με τα ωραία κοκτέιλ που ετοιμάζει η bar lady του «Artisanal» Δήμητρα Αντωνακοπούλου (βραβείο στα Αθηνόραμα Bar Awards 2019).

Tip: Ξεχωριστό κεφάλαιο το άκρως ελληνικό brunch, που σερβίρεται καθημερινά στην ηλιόλουστη και ανθοστολισμένη orangerie και στον πανέμορφο κήπο του μαγαζιού.

Ο χάρτης

Artisanal Lounge & Gardens

Βόρεια Προάστια - Κηφισιά

, Ζηρίνη 2

Τηλ. 210/8086111

Site: http://www.artisanal.gr/

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας