Ορίζοντες Λυκαβηττού

Γευστικό πανοραμίκ


Συνδυάζοντας τις γευστικές μνήμες του τόπου μας με τη σύγχρονη μαγειρική αντίληψη και τη θαλπωρή του σπιτικού γεύματος με την ατμόσφαιρα και την αίγλη ενός καλού τραπεζιού και, βέβαια, την ασυναγώνιστη θέα στην πόλη, οι «Ορίζοντες Λυκαβηττού» είναι ένα εστιατόριο-προορισμός που τώρα την άνοιξη απογειώνεται. Φρέσκα βότανα κι εποχικά μυρωδικά αρωματίζουν τα πιάτα που υπογράφει ο executive chef Σίμος Τριανταφύλλου, ο οποίος αναδεικνύει με φαντασία, γνώση και τεχνική τις εκλεκτές πρώτες ύλες, με τη σφραγίδα ποιότητας του ομίλου Καστελόριζο.

Ορεκτικά με γεύση Ελλάδας, ωραίες σαλάτες με πολλές και διαφορετικές υφές και αρώματα, πιάτα με κρέας, ψάρι και θαλασσινά που παντρεύουν την κουζίνα μας με αυτήν της Μεσογείου, επιλογές σε ριζότο και ζυμαρικά και, βέβαια, προκλητικά και ταυτόχρονα ανάλαφρα επιδόρπια συνθέτουν μια εγγυημένη γαστρονομική πρόταση, σε απόλυτη αρμονία με το χαρακτήρα του εμβληματικού εστιατορίου. Ωραία ιδέα τα set menus που παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη και value for money γευστική περιήγηση.    

Tip: Ελάτε αργά το απόγευμα για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα πάνω από την πόλη ή μεσημέρι με τον καταπράσινο Λόφο Λυκαβηττού να φτιάχνει ατμόσφαιρα για βόλτα με την Αθήνα από ψηλά.

Ο χάρτης

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αθήνα - Κολωνάκι

Λόφος Λυκαβηττού, Αριστίππου 1

Τηλ. 210/7227065, 210/7210701

Site: www.orizonteslycabettus.gr

Facebook: https://www.facebook.com/orizonteslycabettus/


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας