Olive Garden

«Γαλανόλευκο» ραντεβού στα ψηλά


Δεν αποτελεί τυχαία αγαπημένο meeting point των Αθηναίων το πολύ κομψό roof garden του «Titania». Όπου κι αν κοιτάξουμε από τα ψηλά του πολυτελούς ξενοδοχείου, η πόλη μάς χαρίζει ένα από τα γοη­τευτικότερα πανοραμικά πλάνα της, που χωράει από την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό μέχρι την Πάρνηθα και τον Σαρωνικό, ενώ οι γεύσεις μάς παρασύρουν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε κάθε πλευρά της Ελλάδας.

Ο executive chef Χρίστος Τζιλήρας δίνει τον πρώτο λόγο στα προσεκτικά επιλεγμένα ΠΟΠ και ΠΓΕ προϊόντα, ενώ προμηθεύεται αρκετές πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς με τους οποίους συνεργάζεται σταθερά.

Το ολοκαίνουργιο καλοκαιρινό μενού, που κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες έχει όπως πάντα σαφές ελληνικό πρόσημο και αποτυπώνει την αγάπη του για την ελληνική κουζίνα μέσα από πιάτα όπως οι μαρουλοσαρμάδες με σύγκλινο Μάνης, φρικασέ άγριων μανιταριών και πρόβειο γιαούρτι, οι αφράτοι λουκουμάδες καπνιστής μελιτζάνας με κατίκι Δομοκού και το κατσικάκι γάλακτος με ψητή πατάτα, ελιές Άμφισσας και γραβιέρα Άνδρου.

Tip: Οι vegan και vegetarian προτάσεις, όπως ο μουσακάς λαχανικών με κιμά μανιταριών και αφράτη κρέμα αμυγδάλου, φανερώνουν γρήγορα αντανακλαστικά στη μοντέρνα γευστική αντίληψη και βάζουν τη δική τους πινελιά σε ένα ξεχωριστό μενού, που παίζει σε ταμπλό δημιουργικό και οικείο.

Ο χάρτης

Olive Garden

Αθήνα - Κέντρο

Ξεν. "Titania", Πανεπιστημίου 52

Τηλ. 210/3838511

Site:

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας