La Suite Lounge Bar Restaurant

Η κουζίνα των αρωμάτων με αξέχαστη θέα


Σε ένα μοντέρνο περιβάλλον σοφιστικέ κομψότητας, που αφήνει το μάτι να ταξιδέψει στο πανόραμα του αθηναϊκού ορίζοντα και της Ακρόπολης (δεν έχει βραβευτεί τυχαία ως Best Rooftop View στην Ευρώπη από τα έγκυρα διεθνή World Luxury Hotel Awards), το all day fine dining εστιατόριο στον 6ο όροφο του ξενοδοχείου «St. George Lycabettus» αναδεικνύει την πιο αρωματική πλευρά της ελληνικής κουζίνας με αναφορές ευρύτερα στη Μεσόγειο.

Ο executive chef Βασίλης Μήλιος και η μπριγκάδα του δίνουν έμφαση στις τοπικές πρώτες ύλες αλλά και στα υγιεινά και υψηλής διατροφικής αξίας υλικά και στις νέες δημοφιλείς τάσεις και δημιουργούν ραφινάτα πιάτα, όπως το σεβίτσε λαβράκι πάνω σε ταρτάρ ντομάτας με αγγούρι και άνηθο, το κριθαρότο με γαρίδες και φρέσκα λαχανικά, το ριζότο με φρέσκα σπαράγγια και κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, τα αρνίσια παϊδάκια με κρούστα από φιστίκι Αιγίνης και ρατατούιγ λαχανικών και η σφυρίδα με χυμό μανταρινιού, λουίζα και χόρτα εποχής.

Tip: Τις Κυριακές απολαύστε το πλούσιο family brunch buffet αλλά και τα πιάτα του a la carte menu, ενώ τα παιδιά θα διασκεδάζουν βλέποντας παιδική ταινία στο Screening Room.

Ο χάρτης

La Suite Lounge

Αθήνα - Κολωνάκι

Ξεν. "St. George Lycabettus", Κλεομένους 2

Τηλ. 210/7416000

Site: www.sgl.gr

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας