Fishαλίδες

Σαν σε νησί


Tα γαλάζια χρώματα, τα μεγάλα ξύλινα παράθυρα και η αυλή κάτω από τα πλατάνια στήνουν ένα νησιώτικο σκηνικό στο πλέον δημοφιλές ψαρομάγαζο του Χαλανδρίου. Η φήμη του οφείλεται τόσο στην εκλεκτή πρώτη ύλη (έχουν το ιχθυοπωλείο Γοργόνα στο Νέο Ψυχικό με τη μεγάλη θαλασσινή ιστορία) όσο και στις ευφάνταστες γεύσεις που προτείνει ο έμπειρος σεφ και συνιδιοκτήτης Μιχάλης Τζόβας.

Τα ολόφρεσκα όστρακα και τα must της ωμοφαγίας, όπως το καρπάτσιο και το ταρτάρ, έχουν την τιμητική τους, μαζί με άλλες σπεσιαλιτέ που ανανεώνονται διαρκώς, ανάλογα με την ψαριά της ημέρας και την έμπνευση του σεφ: αθηναϊκή σαλάτα με μοντέρνα ματιά, ριζότο φρέσκιας σουπιάς με το μελάνι της, μελωμένο χταπόδι στιφάδο πάνω σε φάβα, ψάρι ημέρας ψημένο σε κρούστα αλατιού.

Η δημιουργικότητα όμως δεν σταματάει εδώ, αφού μπορεί να πετύχετε και πιάτα όπως φιλέτο λαβράκι με φρικασέ σελινόριζας, γλυκά ραδίκια Αρκαδίας και άρωμα κροκου Κοζάνης ή φρέσκα ραβιόλι με γαρίδες και παρμεζάνα σε σάλτσα ντομάτας και δυόσμο. Εξίσου δελεαστικά και τα γλυκά ημέρας του μαγαζιού: από το τιραμισού και τη σοκολατόπιτα μέχρι την πορτοκαλόπιτα και το cheesecake με μαρμελάδα λεμόνι.

Tip: Μεγάλο το πρόβλημα της στάθμευσης στο Χαλάνδρι, ωστόσο το μαγαζί συνορεύει με δύο ιδιωτικά πάρκινγκ που κάνουν την επίσκεψή μας εύκολη υπόθεση.

Ο χάρτης

Fishαλίδες

Βόρεια Προάστια - Χαλάνδρι

, Σωκράτους 23

Τηλ. 2106800054

Site: https://fishalides.business.site/

Facebook: https://www.facebook.com/fishalides/


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας