Xasteria

Βιολογική κρητική γιορτή


Tο πολυβραβευμένο εστιατόριο «Xasteria», στο ατμοσφαιρικό πολυτελές ξενοδοχείο της Grecotel Amirandes, ξαναβλέπει δημιουργικά την κρητική κουζίνα με ένα μενού, με την υπογραφή του σεφ Βαγγέλη Φρονιμάκη, που παντρεύει τις τοπικές παραδοσιακές γεύσεις με τη σύγχρονη μαγειρική αντίληψη και τη φαντασία. Η όμορφη αυλή με τα αυθεντικά στοιχεία της κρητικής λαϊκής τέχνης στήνει ένα χαλαρό, ανεπιτήδευτο σκηνικό – πάντα με τον κοσμοπολιτισμό και την ατμόσφαιρα ενός πραγματικά μοναδικού ξενοδοχείου.

Το φαγητό στην Κρήτη ήταν πάντα μια τελετουργική διαδικασία, από τη συγκέντρωση των πρώτων υλών μέχρι το μαγείρεμα και το σερβίρισμα. Έτσι και στην «Xasteria» χρησιμοποιούν μόνο τα πιο εκλεκτά υλικά από τοπικούς παραγωγούς αλλά και από την Agreco, τη βιολογική φάρμα της Grecotel. Έξυπνοι συνδυασμοί, αναθεωρημένες κλασικές συνταγές και δημιουργική διάθεση αναδεικνύουν γοητευτικά την παράδοση και τα ποιοτικά προϊόντα του τόπου, κάνοντας το εστιατόριο του Amirandes must προορισμό για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από το σήμερα της κρητικής κουζίνας.

Tip: Αν συνεχίσετε τις διακοπές σας στην Κρήτη, μη χάσετε την ευκαιρία μιας επίσκεψης στην Agreco Farm (2831072129) στο Ρέθυμνο για μια αυθεντική γευστική εμπειρία μέσα στο παραδοσιακό αγρόκτημα.

Ο χάρτης

Xasteria

Ν. Ηρακλείου - Γούβες

Ξεν. «Amirandes Grecotel»,

Τηλ. 28970/41103

Site: https://www.amirandes.com/el/index.html

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας