Kenshō Psarou Lounge

Κοσμοπολίτικες γεύσεις πάνω στο κύμα


Tο πιο καινούργιο μέλος της οικογένειας των μυκονιάτικων ξενοδοχείων «Kensho» έκανε πρεμιέρα μόλις πέρυσι στη λαμπερή παραλία της Ψαρούς κι έγινε αμέσως place to be, αποκτώντας δυνατό γαστρονομικό στίγμα χάρη στο εστιατόριο «Kensho Psarou Lounge». Ο εντυπωσιακός χώρος συνδυάζει το σύγχρονο ντιζάιν με τα φυσικά στοιχεία, όπως η πέτρα και το ξύλο, κι εντάσσεται αρμονικά στο περιβάλλον, αφήνοντας τον πρώτο λόγο στην κουζίνα του ταλαντούχου σεφ Ιπποκράτη.

Αξιοποιώντας με φαντασία και διάθεση για δημιουργία πολλά προϊόντα από τις Κυκλάδες και τη Μύκονο από την οποία κατάγεται, ο σεφ προτείνει γεύσεις κοσμοπολίτικες και ανατρεπτικές, που συντονίζονται με το σύγχρονο γαστρονομικό στερέωμα, όπως ο signature jap style μουσακάς με καραμελωμένη μελιτζάνα και ουρά μόσχου σιγομαγειρεμένη με σόγια και πετιμέζι και η δική του εκδοχή στην αθηναϊκή σαλάτα με αργοψημένη σφυρίδα, ριζότο πατάτας και κακαβιά. Οι γλυκές προτάσεις του κορυφαίου pastry chef Δημήτρη Χρονόπουλου ολοκληρώνουν θεαματικά το γευστικό ταξίδι.

Tip: Ξεχωριστές comfort προτάσεις με το άγγιγμα του σεφ σερβίρονται κατά τη διάρκεια της ημέρας δίπλα στην πανέμορφη πισίνα του εστιατορίου και στα sun beds της κοσμικής παραλίας.

Ο χάρτης

Kenshō Psarou Restaurant

Μύκονος - Ψαρού

Ξεν. KENSHŌ Boutique Hotels & Villas,

Τηλ. 2289029002

Site: https://www.kenshomykonos.com/

Facebook:


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας