Cuvée

Η επανεφεύρεση της δωδεκανησιακής γαστρονομίας


Mε Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας 2019 για τις υψηλού επιπέδου αναδιατυπώσεις της γαστρονομικής παράδοσης των Δωδεκανήσων, το εστιατόριο του εκλεκτικού «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa» στην Κω, επιστρέφει με φρέσκο αέρα και την υπογραφή του executive chef Μιχάλη Μάρθα και του consulting chef Παύλου Κυριάκη στο πάντρεμα σύγχρονων τεχνικών, μοντέρνας μαγειρικής αντίληψης και υψηλής γαστρονομικής αισθητικής.

Η εντοπιότητα και η παράδοση συναντούν τον κοσμοπολιτισμό και την ανανέωση σε πιάτα όπως το στιφάδο από χτένι μόσχου με κρεμμυδόζουμο, γλυκάδια και ρίζα μαϊντανού ή ο μπακαλιάρος σε φρικασέ χλωροφύλλης με αβγολέμονο αγκινάρας και πίκλες σπαραγγιών, ενώ στην κομψή του σάλα η οικειότητα συνδυάζεται με την ιδιοσυγκρασιακή ιδιαιτερότητα, σε ένα σύνολο υψηλής αισθητικής, αντάξιο του brand των Small Luxury Hotels of the World, υπερήφανο μέλος των οποίων είναι και το «Aqua Blu».

Tip: Για να δώσετε στο δείπνο σας επιπλέον έναν τόνο ρομαντισμού, ζητήστε κατά την κράτηση το τραπέζι σας να «βλέπει» το εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα.

Ο χάρτης

Cuvée

Κως - Λάμπη

Ξεν. «Aqua Blu Boutique Hotel + Spa»,

Τηλ. 22420/22440

Site: https://www.aquabluhotel.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/AquaBluBoutiqueHotelSpa/


Εστιατόρια Αθήνας

Εστιατόρια Επαρχίας