Χάλαβρο Open Kitchen

Η Μεσόγειος συναντά την Ανατολή στη ζωηρή αυλή

Σαν φυσική συνέχεια ενός απ’ τα πιο hot bar του Ηρακλείου, το Χάλαβρο Open Kitchen βρίσκει τη δική του θέση στην ατμοσφαιρική αυλή του ζωηρού χαλάσματος της οδού Μιλάτου, σερβίροντας παιχνιδιάρικες, περιπετειώδεις εμπνεύσεις, που εξερευνούν το σημείο τομής Μεσογειακών και Ασιατικών γεύσεων. Ανοιχτή κουζίνα αποκαλύπτει όλη την τελετουργία των home made παρασκευών μιας διατροφικής φιλοσοφίας βασισμένης στην εκλεκτική επιλογή εξαιρετικής ποιότητας πρώτων υλών, ενταγμένων σε πιάτα που αποπνέουν την χαλαρή καλοκαιρινή διάθεση ενός brand ταυτισμένου με την αγάπη του για πειραματισμούς.

Εκεί, ο έμπειρος executive chef Νίκος Κασωτάκης υπογράφει ένα παιχνιδιάρικο μενού που επαναπροσεγγίζει τις έννοιες του finger και του bar food στις all day επιλογές, ενώ στην κυρίως κάρτα πρωταγωνιστούν fusion πιάτα – αστέρια, όπως το χταπόδι με φάβα, chutney κάπαρης και φασόλακια edamame, ή το φιλέτο κόντρα από μοσχαράκι γάλακτος, με μανιτάρια σιμέτζι, ασιατικό λάχανο και εσαλώτ.


Tip: Το φιλέτο λαβράκι με ταραμά, σφαιροποιημένη σόγια και φύκια tosaka, που παντρεύει ασιατικές και ελληνικές γεύσεις, είναι για τον chef ιδανικό καλοκαιρινό πιάτο.

Ο χάρτης

Χάλαβρο Open Kitchen

Ν. Ηρακλείου - Ηράκλειο

Μιλάτου 10

Τηλ. 2810335146

Site: http://www.xalavro.gr


Τα εστιατόρια