Cuvée

Τοπικά υλικά και γέυσεις σε κοσμοπολίτικο remix

Με φρέσκο αέρα επιστρέφει το εστιατόριο του εκλεκτικού «Aqua Blu Boutique Hotel & Spa», μέλους των Small Luxury Hotels of the World, με τον executive chef Μιχάλη Μάρθα και τον consulting chef Παύλο Κυριάκη να παντρεύουν παραδοσιακές συνταγές και αγνά τοπικά υλικά υψηλής ποιότητας με σύγχρονες τεχνικές, μοντέρνα μαγειρική αντίληψη και υψηλή γαστρονομική αισθητική. Υπό τη λάμψη του Βραβείου Ελληνικής Κουζίνας 2019 για τις υψηλού επιπέδου αναδιατυπώσεις της γαστρονομικής παράδοσης των Δωδεκανήσων, η κουζίνα του «Cuvée» σερβίρει πιάτα όπως το στιφάδο από χτένι μόσχου με κρεμμυδόζουμο, γλυκάδια και ρίζα μαϊντανού ή ο μπακαλιάρος σε φρικασέ χλωροφύλλης με αβγολέμονο αγκινάρας και πίκλες σπαραγγιών. Η σάλα συνδυάζει ιδιοσυγκρασιακή ιδιαιτερότητα και θερμή οικειότητα ακριβώς όπως τα πιάτα μιξάρουν τοπικά υλικά και παράδοση με κοσμοπολιτισμό και ανανέωση.

 


Tip: «Η φρουτώδης γεύση του καρπού της μυρτιάς, με τα αρώματα δάφνης και δεντρολίβανου, είναι μια χαρακτηριστική μυρωδιά του νησιού που σας ­καλώ να την ανακαλύψετε στα πιάτα του μενού μας».

Ο χάρτης

Cuvée

Κως - Λάμπη

Τηλ. 22420/22440

Site: https://www.aquabluhotel.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/AquaBluBoutiqueHotelSpa/


Τα εστιατόρια