Αρίστος

Γαλλική φινέτσα με ελληνική υπογραφή

Το ιδιαίτερα κομψό εστιατόριο, που τιμά με το όνομά του τον Αριστοτέλη Ωνάση, βρίσκεται ­μέσα στους πανέμορφους κήπους του «Grecotel Corfu Imperial», τυλιγμένο από ελιές και φοίνικες. Από την υπέροχη βεράντα και την αριστοκρατική σάλα το βλέμμα ταξιδεύει ανάμεσα σε καταπράσινους λόφους προς τον εντυπωσιακό κόλπο του Κομμένου με τα αραγμένα σκάφη, ενώ η ατμόσφαιρα είναι διαχρονικά αρχοντική, σε απόλυτο συντονισμό με το εξαιρετικό σέρβις. Η κουζίνα κινείται σε εξαιρετική τροχιά, με την καθοδήγηση του executive chef Κωνσταντίνου Καραπαναγιώτη, που υπογράφει έναν συνδυασμό μοντέρνας γαλλικής κουζίνας υψηλού γαστρονομικού επιπέδου με αρμονία, φινέτσα κι εκφραστικότητα. Στις signature σπεσιαλιτέ του βρίσκονται προτάσεις όπως το βασιλικό καβούρι με ντοματίνια, παγωτό ελαιόλαδο και αγριοράπανο​ και η πάπια φιλέτο Challans με υφές καρότου, κουμκουάτ και πετιμέζι. 

Μια βραδιά στο «Aristos» είναι φτιαγμένη με όλα εκείνα τα υλικά που ταιριάζουν στην αιώνια ­μεσογειακή γοητεία της Κέρκυρας. 

 


Tip: «Μην παραλείψετε να εξερευνήσετε τα υπόλοιπα εστιατόρια και μπαρ του συγκροτήματος, που προσφέρουν ένα πλήρες γευστικό πανόραμα με υπέροχη θέα στη θάλασσα».

Ο χάρτης

Αρίστος

Κέρκυρα - Κομμένο

Τηλ. 26610/88400

Site: https://www.corfuimperial.com/


Τα εστιατόρια