Ostria Inn

Φρέσκα ψάρια από το καΐκι με δημιουργική ματιά

Σε μια βεράντα με καλοκαιρινή αύρα, όπου δεσπόζει η καμάρα κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, με θέα στο απέραντο γαλάζιο και στις Μικρές Κυκλάδες, στην παρθένα ανατολική πλευρά της Νάξου, στην περιοχή Μουτσούνα, το εστιατόριο του ξενοδοχείου «Ostria Inn» έχει εξελιχτεί τα τελευταία χρόνια σε γευστικό προορισμό, προσφέροντας μία από τις πιο ιδιαίτερες «γαστρονομικές» εμπειρίες στο νησί. Τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά που έρχονται καθημερινά με καΐκια από τα Κουφονήσια και την ευρύτερη περιοχή είναι από τα πιο δυνατά στοιχεία του μενού, μαγειρεμένα είτε κλασικά με υποδειγματικό ψήσιμο είτε με πιο δημιουργικές προσεγγίσεις. Πιάτα όπως το καλαμάρι σαν μακαρόνι με κρέμα αρσενικού από την Απείρανθο 

ή το ριζότο σαν γεμιστά φανερώνουν τη δημιουργική εκδοχή της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, ενώ τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα πρωταγωνιστούν, απογειώνοντας ακόμη και τα πιο απλά πιάτα, όπως η μελιτζανοσαλάτα με γιαούρτι Νάξου, το αρνάκι ή τα ψητά σουτζουκάκια με γραβιέρα και μοσχαρίσιο κιμά Νάξου. Επιλέξτε κάποιο κρασί από την προσεγμένη λίστα ή ένα δροσερό signature cocktail και ολοκληρώστε το γεύμα σας με μια πανακότα με γρανίτα καφέ ή τη signature λεμονόπιτα με κίτρο Νάξου και αφήστε το βλέμμα σας να χαθεί στο πέλαγος, απολαμβάνοντας την πολυτέλεια της απόλυτης ηρεμίας και την αυθεντικότητα της ανεπιτήδευτης όψης του Αιγαίου.

 


Tip: «All time classic η αστακομακαρονάδα, ίσως η καλύτερη του νησιού. Πολύ ωραία ιδέα και με φινετσάτη εκτέλεση τα λινγκουίνι με όστρακα και θαλασσινό νερό».

Ο χάρτης

Ostria Inn

Νάξος - Μουτσούνα

Τηλ. 2285068235, 6944002546

Site: http://www.ostria.com/

Facebook: https://www.facebook.com/hotelostriainn


Τα εστιατόρια