Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό
Η πλήρης και updated λίστα με τα εστιατόρια και μπαρ για κάθε διάθεση σε μία από τις διαχρονικά δημοφιλέστερες γειτονιές της Αθήνας.
5 φρέσκα μέρη που αναθερμαίνουν το ενδιαφέρον για την απολαυστικά οικεία γευστική κουλτούρα της Μπότας.
Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 12η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.
Ο Αλέξανδρος Τσιοτίνης άνοιξε το νέο του εστιατόριο και παρουσιάζει μία διαφορετική εκδοχή του γρήγορου φαγητού.
Από burgers και hot dogs μέχρι tacos, noodles και poke bowls, το έξυπνα καρυκευμένο παλμαρέ του street food αθηναϊκού χάρτη τα έχει όλα.
Το Λευκό Γραμμα Boutari συνοδεύει το ιδανικό γευστικό ταίρι στο εστιατόριο "Mαύρο Πρόβατο" στο Παγκράτι.
Beaujolais Nouveau, Thanksgiving και Black Friday σε ένα από τα πιο προνομιακά εστιατόρια της Αθήνας.
Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος γράφει για ένα σινε – γαστρονομικό menu degustation που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε!
Η γυναίκα πίσω από τα φαβορί του Κέντρου "By the Glass" και "Cardinale", μας μιλά για τα δυο νέα της εστιατόρια, το "Oh Dio!" του Θησείου και το "agora N" του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, αλλά και για τον τρόπο που έχει δει το κέντρο της Αθήνας να ανθίζει, επιχειρώντας σε αυτό για κάτι παραπάνω από μια δεκαετία.
Η ταλαντούχα Μανιάτισσα σεφ επιστρέφει στην Αθήνα για να επιμεληθεί την κουζίνα του νέου γευστικού spot της Φωτεινής Παντζιά ("By the Glass") και να σερβίρει φρέσκια ελληνικότητα με εποχικό στίγμα στον πεζόδρομο της Αδριανού, ενώ στα σκαριά έχει και δεύτερο project.
Τα δεκάδες βραβεία του και, βέβαια, ο πολύπλοκος και απόλυτα ισορροπημένος χαρακτήρας του πιστοποιούν το Scoutari ως ιδανικό σύντροφο της ποιοτικής ελληνικής γαστρονομίας.
To εστιατόριο "Προς Κορινθίους" σερβίρει πιάτα όπου τα τοπικά προιόντα της Ιταλίας συναντούν τα κορινθιακά στήνοντας μωσαϊκό παράδοσης πολιτισμών.
"Επίσημη πρώτη" παρουσίαση της Φάρμας στα Μεσόγεια, που τροφοδοτεί το εστιατόριο "Delta" και τον όμιλο Δειπνοσοφιστήριο με προϊόντα 100% οργανικής καλλιέργειας.
Το νέο κρεατοφαγικό εστιατόριο στη σκιά του (πρώην) Χίλτον ποντάρει στη νοστιμιά της απλότητας.
Η αγάπη στο κρασί και στη γεύση έχουν το δικό τους σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.
Μία κουβέντα με τον άνθρωπο που έστησε την Food On, μία από τις πιο συγκινητικά ελπιδοφόρες προσπάθειες στο σύμπαν της γεύσης.
Δύο πενθήμερα προγράμματα για επαγγελματίες σεφ και για φίλους της μαγειρικής, με πολύ περιορισμένες θέσεις, έρχονται στην Costa Navarino σε συνεργασία το φημισμένο The Culinary Institute of America, στις αρχές του 2024.
Το εκλεκτό Grande Reserve Naoussa Boutari, που πρώτο εισήγαγε την έννοια της ελεγχόμενης παραγωγής από επιλεγμένους αμπελώνες, είναι ένα οινικό κομψοτέχνημα που με τις εξαιρετικές σοδειές του 2011 και του 2013 θα δώσει premium λάμψη στα γιορτινά τραπέζια του φθινοπώρου.