Άκρα
Ζωντανό και πολύβουο μοντέρνο μπιστρό, ταιριαστό με την ā la minute μαγειρική του, το Άκρα έχει στο επίκεντρο την open -και open fire- κουζίνα του, με τα φαγητά να μπαίνουν στα κάρβουνα, τις φωτιές ή τις κατσαρόλες της στόφας τη στιγμή της παραγγελίας. Η μαγειρική του Γιάννη Λουκάκη εκπέμπει αυθορμητισμό και ρουστίκ απλότητα σε συνδυασμό με τεχνική και πολύ καλή πρώτη ύλη, σ΄ ένα μενού που αλλάζει σχεδόν καθημερινά. Ιδιαίτερο κεφάλαιο, τα εξαιρετικά επιδόρπια φίνας πατισσερί του pastry chef Σπύρου Πεδιαδιτάκη, από μόνα τους λόγος επίσκεψης στο εστιατόριο.
Διεύθυνση:
Tηλ:
Τιμές:
€35 - €50
Πληροφορίες:
Και μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ.
Σχετικά άρθρα
Εστιατόρια: Οι πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις του 2023
Γευστικά κόνσεπτ και απολαυστικά μέρη της Αθήνας που έκαναν λίγο νοστιμότερη τη ζωή μας, το έτος που μας χαιρετά.
ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑςΠού θα πιεις και πού θα φας μετά τον Μαραθώνιο
Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 12η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.
Άκρα
Η συνάντηση της προχωρημένης τεχνικής και της αυθόρμητης ρουστίκ μαγειρικής με τις εξαιρετικές πρώτες ύλες κινητοποιεί την Αθήνα. Ο Γιάννης Λουκάκης και ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης εισάγουν καινά μπιστρονομικά δαιμόνια στην πρωτεύουσα.
Τα εστιατόρια της Αθήνας που ξεχωρίζει το Condé Nast Traveler
Τα "tastiest local eateries" όπως τα προτείνει το δημοφιλές lifestyle ταξιδιωτικό περιοδικό.