Oh! Dio

Εντυπωσιακός χώρος με τούβλινους τοίχους, ατελείωτη ξύλινη μπάρα κι ένα τεράστιο πορτρέτο της μεγάλης ντίβας πλαισιωμένο από ροζ νέον φωτισμό, να θυμίζει ότι εδώ στεγαζόταν το Ωδείο Μαρίας Κάλλας. Στο μοντέρνο wine bar-resτaurant της Φωτεινής Παντζιά και του Άγγ. Δαμουλιάνου πνέει urban αέρας, η μεγάλη κάβα κρασιών έχει την υπογραφή τους, ενώ η Σταυριανή Ζερβακάκου δημιουργεί την προσωπική της, γεμάτη φρεσκάδα και αρώματα κουζίνα, με τα υλικά της εποχής και της ημέρας. Τραπέζια και στον πεζόδρομο της Αδριανού, με θέα την Ακρόπολη.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €60

Πληροφορίες:

Από το πρωί. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Εστιατορικά πιάτα που θα θέλαμε σε take away

Από τα πεϊνιρλάκια με avruga του "Brutus" μέχρι τα φασολάκια tempura του "Okra" κι από τις παστουρμαδοκροκέτες του "Zano" ως το steak sandwich του "Art Lounge", ακολουθεί ένα γαστρονομικό petition με λιχούδικες εστιατορικές δημιουργίες που θα θέλαμε να τρώμε και στο χέρι για όλη τη νέα γαστρονομική χρονιά.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
19/01/2024

"Oh! Dio": Η Σταυριανή Ζερβακάκου στα πιο fine comfort της

Η Μανιάτισσα σεφ επέστρεψε στην Αθήνα για να αναλάβει την κουζίνα του νέου wine restaurant του Θησείου, φέρνοντας στον πεζόδρομο της Αδριανού την ελληνική φινέτσα που του αρμόζει.

"Oh Dio!": Ένα ομαδικό εικαστικό εγχείρημα εξυμνεί τη Μαρία Κάλλας

Σε ένα εστιατόριο στη γειτονιά του Θησείου θα παρουσιαστεί μία εικαστική εγκατάσταση που τιμά τη λυρική καλλιτέχνιδα.

Και επίσημα η Σταυριανή Ζερβακάκου στο "Oh! Dio" του Θησείου

Το νέο γευστικό spot της Φωτεινής Παντζιά ανακοινώνει τη συνεργασία του με την ταλαντούχα Μανιάτισσα σεφ, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του "α".

Η Σταυριανή Ζερβακάκου αναφωνεί "Oh! Dio"

Η ταλαντούχα Μανιάτισσα σεφ επιστρέφει στην Αθήνα για να επιμεληθεί την κουζίνα του νέου γευστικού spot της Φωτεινής Παντζιά ("By the Glass") και να σερβίρει φρέσκια ελληνικότητα με εποχικό στίγμα στον πεζόδρομο της Αδριανού, ενώ στα σκαριά έχει και δεύτερο project.

Wine bars της Αθήνας για κάθε γούστο

Παλιά και νέα wine bars που φροντίζουν ώστε το terroir της πρωτεύουσας να παραμένει γοητευτικά πλούσιο.