S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Προς Κορινθίους"

To εστιατόριο "Προς Κορινθίους" σερβίρει πιάτα όπου τα τοπικά προιόντα της Ιταλίας συναντούν τα κορινθιακά στήνοντας μωσαϊκό παράδοσης πολιτισμών.

Προς Κορινθίους

Σε απόσταση αναπνοής από το αθηναϊκό σκηνικό η στάση σου σε ένα από τα πιο διαχρονικά εστιατόρια ιταλικής φινέτσας και γεύσης επιβάλλεται και σίγουρα θα σε επιβραβεύσει. Στη καρδιά της Κορίνθου, στο κέντρο της πόλης το "Προς Κορινθίους" στέλνει την πιο γευστική επιστολή σερβίροντας τον επισκέπτη με πιάτα ιταλικής κουλτούρας με το χαρακτήρα της απλότητας και των εξαιρετικών πρώτων υλών να είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές. Όπως ακριβώς και στην…Ιταλία!

Σε ένα σκηνικό άκρως ατμοσφαιρικό με το χαμηλό φωτισμό να προσδίδει την χάρη που πρέπει ενώ με τους πίνακες να "ντύνουν" τον χώρο σαν να βρίσκεσαι στο σαλόνι του σπιτιού σου, το "Προς Κορινθίους" είναι προορισμός στο κορινθιακό έδαφος. Με απόλυτη γνώση της ιταλικής κουζίνας, ο ιδιοκτήτης και Chef Ναπολέων Κακοκέφαλος δημιουργεί με μεράκι και σεβασμό στα τοπικά προιόντα των δύο χωρών, χειροποίητες γεύσεις με υπογραφή εδώ και 26 χρόνια. Με γνώμονα τις φρέσκες πρώτες ύλες αλλά και την σπιτική γεύση προσφέρει πιάτα άριστης ποιότητας με ένα μενού πάνω από 40 προτάσεις και επιλογές.

Προς Κορινθίους

Με πλούσια κάβα κρασιού, με ορεκτικά και κυρίως που σε ταξιδεύουν απευθείας στις γαστρονομικές περιοχές της Ιταλίας όπως το Piemonte, την Τοσκάνη, την Νάπολη, την Σαρδηνία αλλά και με πιάτα ημέρας μεσογειακής κουζίνας, η εμπειρία σου γεμίζει με γεύση που έχει καταγωγή. Από το μανιτάρι Portobello γεμιστό με γραβιέρα Λιμνών, την σαλάτα Αφουμικάτα με μαρούλι, αβοκάντο, καπνιστό Σολωμό, φρέσκο κρεμμύδι, άνηθο και σως αβοκάντο μέχρι το οσομπούκο γάλακτος με κορινθιακό χυλοπιτάκι, το συκώτι Βενετσιάνα, με καραμελωμένα κρεμμύδια σε παλαιωμένο βαλσάμικο πάνω σε φάβα Φενεού και το τιραμισού με την απαλή κρέμα και το αρωματισμένο με ρούμι παντεσπάνι για να ολοκληρώσει ευχάριστα και γλυκά μία γαστρονομική συνάντηση.

Προς Κορινθίους

Το εστιατόριο "Προς Κορινθίους" εκτός από ένα δείπνο ή ένα μεσημεριανό τραπέζι είναι ιδανικό για οποιαδήποτε πολιτιστική ή επαγγελματική εκδήλωση μέσα σε ένα χώρο ζεστό, φιλόξενο και με απόλυτη φινέτσα.

"Προς Κορινθίους", Αποστόλου Παύλου 19, Κόρινθος

Σερβίρει: μεσημεριανό & βραδινό | Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο: 12:30 μ.μ. – 12:30 π.μ & Κυριακή: 12:30 μ.μ. – 17:00 μ.μ. | Τηλέφωνο: 2741 081250 | Facebook

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.