Bar.b.q

Ο βιομηχανικού ύφους χώρος, με το γκρι τουβλάκι και τις πινελιές φωτο-σουρεαλισμού επιφυλάσσει σε όσους τον επισκέπτονται μια κρεατική φιέστα με εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Στο μενού διακλαδίζονται κάθε είδους κρεατο-συνταγές, κάποιες απλές, βατές, άλλες πιο μοντέρνες: ευέλικτο, user friendly, στην ουσία σε προτρέπει να λειτουργήσεις συνδυαστικά αντλώντας δεδομένα από διάφορες κουλτούρες ή ράτσες κρέατος, ανάλογα με τα γούστα και το budget σου.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€25 - €28

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Ταβέρνες και εστιατόρια για κρέας

Από παραδοσιακές ταβέρνες και μοντέρνα steak restos μέχρι σταθερά upscale στέκια κρεατοφαγίας και σουβλατζίδικα με οινικές αναζητήσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/03/2024

BAR.B.Q

Κρεατογνωσία χρόνων

Bar.B.Q | Tο κρέας στο μάξιμουμ

Ένα εστιατόριο που ήταν ήδη στην καρδιά μας προτού το κρέας εξελιχτεί σε μία από τις πιο δυνατές τάσεις της πόλης και συνεχίζει εξίσου δυναμικά.

Τσίκνισέ το με Black Angus και σιτεμένο τράγο!

Με αφορμή την Τσικνοπέμπτη, ο ειδικός αναλυτής Δημήτρης Αντωνόπουλος εστιάζει στις νέες τάσεις που θέλουν πρόβατο, ζυγούρι, τράγο και κατσίκι να ανεβαίνουν ραγδαία στην κρεατολαγνική ιεραρχία.

Το know-how του κρέατος: όλα όσα θέλετε να μάθετε για τις (μοδάτες) ράτσες βοδινού

Εξερευνούμε τους τίτλους τιμής που δίνουν στο κρέας οι ευγενέστερες ράτσες βοδινού. Κρεατοφαγία με άποψη.

The dirty side of food

Υπάρχει άραγε dirty γαστρονομία στην εστιατορική σκηνή της Αθήνας; Ως ρέκτης του είδους, ο Δημήτρης Αντωνόπουλος καταγράφει και σχολιάζει τα πάμπολλα ευρήματά του προς δόξαν ενός σπέσιαλ μερακλίδικου πνεύματος.