Lost Athens

Με ανανεωμένο χώρο, σαλονάτη θέρμη και πρόγραμμα που ξεκινά από νωρίς, το ζωηρό spot της Αρχελάου υποδέχεται την Ελένη Σαράντη και την all female ομάδα της στην κουζίνα του, για ένα μενού που ανοίγει με αφράτα ζυμώματα το πρωί και συνεχίζει με αποψάτες μετεγγραφές της κουζίνας της Μεσογείου την υπόλοιπη ημέρα, σε casual σκηνικό κυριακάτικου τραπεζιού. Η κάρτα κρασιών αγαπά τα ξεχωριστά φυσικά κρασιά του παγκόσμιου τερέν, χωρίς να περιορίζεται σ’ αυτά, ενώ η μπάρα υπογράφει signature cocktails με γαστρονομικό πρόσημο.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €50

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πού θα πιεις και πού θα φας μετά τον Μαραθώνιο

Η μόνη λίστα που θα χρειαστείς για την 12η ημέρα του Νοεμβρίου, μετά το σημαντικό αθλητικό event.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
12/11/2023

"Lost Athens": Το καλοκαιρινό φαβορί του Παγκρατίου

Τώρα που οι μεγάλες τζαμαρίες έχουν ανοίξει και η απλωτή, industrial σάλα αποκτά open air χάρη, συνομιλώντας απευθείας με το πεζοδρόμιο της Αρχελάου, το "Lost Athens" μπαίνει στην καλοκαιρινή του εκδοχή, με τη συναρπαστική του γεύση να γίνεται ακόμη πιο easy going.

Το Φεστιβάλ Μαγειρικής Cooking #WithRefugees επιστρέφει στην Αθήνα

Έλληνες και πρόσφυγες σεφ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε τέσσερα εστιατόρια και μας προτείνουν απολαυστικά πιάτα και μαγειρικούς συνδυασμούς, εμπνευσμένους από τη συριακή, την αφγανική, την ουκρανική και την καμερουνέζικη κουζίνα.

Γνωρίστε τα νέα αστέρια της γαστρονομίας στην Ελλάδα (vol. 1, Αθήνα)

Έχοντας ολοκληρώσει τις γευστικές δοκιμές της χρονιάς και γιορτάζοντας τα 30 χρόνια των Χρυσών Σκούφων εστιάζουμε σε νέους και νέες φερέλπιδες σεφ, που κάνουν αίσθηση στη γευστική μας σκηνή και την ανανεώνουν με τις ιδέες, τις δημιουργίες τους, το στιλ τους.

Η σεφ Ελένη Σαράντη είναι πολύ περισσότερα απ’ αυτό που φαίνεται

Επικεφαλής της all-female κουζίνας του "Lost Athens", αλλά και υπεύθυνη όλων των γεύσεων των ξενοδοχείων "Selina" στην Ελλάδα, η Ελένη Σαράντη ξεκίνησε από το fine dining για να μεσουρανήσει στο fine comfort, αποδεικνύοντας ότι και στον κόσμο των κουζινών, δεν είναι όλα όπως φαίνονται.

Lost Athens

Η νέα φάση του δημοφιλούς εστιατορίου της Αρχελάου είναι νοτισμένη με comfort οικειότητα και θέρμη, τόσο στο φαγητό όσο και στο ντεκόρ.

"Lost Athens": Επιστροφή στην Αρχελάου, με all day concept

Δε θα μπορούσε να βρεθεί ιδανικότερο timing για να επανέλθει στα δρώμενα της πόλης το "Lost Athens".