Άγιος Μερκούριος

Το νούμερο ΙΙ έχει το ίδιο ύφος με την πρώτη ξακουστή ταβέρνα που έφτιαξε ο Παναγιώτης Καλομηνίδης στον Άγιο Μερκούριο, βρίσκεται από το 2009 στη Βαρυμπόμπη, μέσα στη δροσιά της δασωμένης ανατολικής πλευράς της Πάρνηθας και βλέπει από ψηλά «πιάτο» την Αθήνα – μέχρι τη θάλασσα. Κλασικά καλοβαλμένα ορεκτικά και μετά παϊδάκια, μοσχαρίσια γάλακτος, χοιρινή μπριζόλα, ζουμερή συκωταριά στο τηγάνι και στιβαρή σπαλομπριζόλα από τον Γιώργο στην ψησταριά.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Η ώρα του οβελία σε οκτώ κρεατο-στέκια

Το Πάσχα στην πόλη θέλει καλοπέραση! Ιδού λοιπόν αγαπημένα κρεατο-στέκια που στρώνουν τραπέζι με αρνί, κοκορέτσι και άλλα εδέσματα το μεσημέρι της Λαμπρής.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
20/04/2022

"Άγιος Μερκούριος": κρεατικά στην εξοχή

Καθησυχαστική ατμόσφαιρα εξοχικής ταβέρνας από τα παλιά και all time classic κρεατονοστιμιές στο ονομαστό στέκι της Βαρυμπόμπης με το φανατικό κοινό.

Άγιος Μερκούριος

Νοστιμιές στα κάρβουνα με την Αθήνα πιάτο

Δροσερές ταβέρνες στα βόρεια της πόλης

Ευκαιρία να πάρετε –που λέει ο λόγος– τα βουνά, πιάνοντας τραπέζι εκεί όπου το βράδυ θέλεις ζακετάκι ενώ η Αθήνα καίγεται!

Πάσχα στην Αθήνα | Νόστιμα σενάρια για όλα τα γούστα

Αρνιά, κοκορέτσια και ανοιξιάτικες μυρωδιές με την πρωτεύουσα και τα πέριξ να κινούνται στην τροχιά της σούβλας –καμιά φορά και του φούρνου.