Taverna 37

Το beach resto του ξενοδοχείου «Αρίων» είναι μια ξεχωριστή «ταβέρνα», που σερβίρει ιδιαίτερα καλοφτιαγμένες μοντέρνες γεύσεις με παραδοσιακό χρώμα αλλά και φρέσκο ψάρι πάνω στο κύμα.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€55 - €70

Πληροφορίες:

Από το πρωί.

Σχετικά άρθρα

Εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας σχεδόν πάνω στο κύμα

Tο mood διακοπών στην πόλη, αν δεν το βρεις, το φτιάχνεις. Σε κάποιο από τα παρακάτω μέρη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
21/07/2023

Πάσχα στην Αθήνα: Εστιατόρια και ταβέρνες για μια νόστιμη Ανάσταση και Λαμπρή

Το ρητό θέλει Χριστούγεννα στην πόλη και Πάσχα στο χωριό, αν όμως για φέτος ξεμείνετε στην πρωτεύουσα (ή αν η πρωτεύουσα είναι το χωριό σας), δε χάλασε κι ο κόσμος: οι παρακάτω προτάσεις σας φωνάζουν "δέβρο έξω", με μαγειρίτσες και μεζεδάκια να στρώνουν το δρόμο.

"Αστέρας Βουλιαγμένης"

Καλοκαιρινή σαγήνη στην αθηναϊκή Ριβιέρα.

Πάσχα με ιδιαίτερα μενού στα ξενοδοχεία της Αθήνας

Σε πασχαλινούς ρυθμούς συντονίζονται μεγάλα αθηναϊκά ξενοδοχεία, προσφέροντας σε όσους παραμείνουν στην πόλη ξεχωριστά μενού για το βράδυ της Ανάστασης και το λαμπριάτικο γεύμα.

«Four Seasons»: Η γευστική εμπειρία περνά σε άλλο επίπεδο

Με μια γερή ανανέωση στο γαστρονομικό του προφίλ υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι το χαρισματικό resort, διεκδικώντας πλέον με αξιώσεις το ρόλο του πολυτελούς «σαλονιού» της Αθήνας.

«Ταβέρνα 37»: «Γαλανόλευκες» σπεσιαλιτέ στο «Four Seasons»

Η πολύ κομψή «Ταβέρνα 37» του «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens» προσφέρει την τέλεια αφορμή για να απολαύσουμε στιγμές πολύτιμης καλοκαιρινής χαλάρωσης στην αγκαλιά του συναρπαστικού θερέτρου.

Κύμα νέων αφίξεων: Πού θα πρωτο-φάμε φέτος το καλοκαίρι;

Σαν να μην πέρασε μια (covid) μέρα, το εστιατορικό σκηνικό της Αθήνας βομβαρδίζεται και φέτος με ολοκαίνουργιες αφίξεις που προιωνίζονται ένα άκρως ενδιαφέρον καλοκαίρι.