Zano Athens

Με ατμόσφαιρα μητροπολίτικου μπιστρό και εκλεκτό crowd στα τραπέζια, το κινηματογραφικής αύρας κολωνακιώτικο στέκι πλέει στον αφρό της ελληνόστροφηςκαλοφαφίας, με τον σεφ Γιάννη Κιόρογλου και την ομάδα του να μιξάρουν κλασικές ελληνικές γεύσεις με φίνα τεχνική και comfort οικειότητα. Δοκιμάστε: σασίμι από ψάρι ημέρας, παστουρμαδοκροκέτες, λαβράκι «σπανακόρυζο».

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €110

Πληροφορίες:

Παρ., Σάβ., Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Κυρ. βράδυ & Δευτ.

Σχετικά άρθρα

'Zano' και το μεσημέρι

Το εστιατόριο του Κολωνακίου σε περιμένει και για lunch, το Σαββατοκύριακο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
05/03/2024

Εστιατορικά πιάτα που θα θέλαμε σε take away

Από τα πεϊνιρλάκια με avruga του "Brutus" μέχρι τα φασολάκια tempura του "Okra" κι από τις παστουρμαδοκροκέτες του "Zano" ως το steak sandwich του "Art Lounge", ακολουθεί ένα γαστρονομικό petition με λιχούδικες εστιατορικές δημιουργίες που θα θέλαμε να τρώμε και στο χέρι για όλη τη νέα γαστρονομική χρονιά.

"Zano Athens", ή πώς λέγεται η ελληνική φινέτσα στα νεοϋορκέζικα

Στο δεύτερο χειμώνα του το εστιατόριο της πλατείας Κολωνακίου συνεχίζει να πλέει στον αφρό της ελληνόστροφης καλοφαγίας, με τον σεφ Γιάννη Κιόρογλου και την ομάδα του να μιξάρουν κλασικές ελληνικές γεύσεις με φίνα τεχνική και comfort οικειότητα.

Πού πίνει και τρώει τώρα το Κολωνάκι

Η πλήρης και updated λίστα με τα εστιατόρια και μπαρ για κάθε διάθεση σε μία από τις διαχρονικά δημοφιλέστερες γειτονιές της Αθήνας.

Κολωνάκι: και ξανά προς τη δόξα τραβά

Όσο τα έργα του μετρό δίνουν μια πρόγευση του μέλλοντος στη διάσημη πλατεία, μια σειρά από ολοκαίνουργιες και πρόσφατες αφίξεις και ανακατατάξεις αναζωπυρώνει το ενδιαφέρον μας για την αγαπημένη πιάτσα.

"Zano": Η Νέα Υόρκη στην Αθήνα

Στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο σε σκηνογραφία Αντώνη Καλογρίδη, ο Γιάννης Κιόρογλου εστιάζει σε μια σύγχρονη ελληνική κουζίνα