Beastalis

Ένα από τα πιο φρέσκα κρεατοφαγικά κόνσεπτ της πόλης εμφανίστηκε στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού σε ένα ιστορικό κτίσμα της Γλυφάδας που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1920. Ο σεφ-πατρόν Γιάννης Μπασταλής κάνει πράξη και στα νότια όσα έμαθε για το καρνιβορικό ευ τρώγειν σε steakhouses, με τεχνικές αργού ψησίματος και καπνίσματος.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€50 - €65

Πληροφορίες:

Από 5 μ.μ., εκτός Δευτ., Τρ.

Σχετικά άρθρα

Πού τρώει τώρα η Γλυφάδα

Όλες οι διευθύνσεις που χρειάζεστε για να περάσετε ζάχαρη στη ντίβα των Νοτίων Προαστίων, πριν, μετά, ή κι ανάμεσα από τα γιορτινά σας ψώνια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
17/12/2023