Rakkan Urban Gastronomy

Μαύρο ξύλο στους τοίχους, ένα εντυπωσιακό μπαρ με ενυδρείο, αλλά και μια κρυμμένη εσωτερική αυλή δημιουργούν ατμόσφαιρα στο κομψό bar-restaurant των Ιλισίων. Ο σεφ Martin Prenda προτείνει μια πλούσια γκάμα από πιάτα που βασίζονται στο ψάρι, με ελληνικό και ευρύτερα μεσογειακό πρόσημο, ενώ δεν λείπει μια καλή επιλογή σε sushi και πιάτα ωμοφαγίας.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€45 - €60

Πληροφορίες:

Κυρ. & μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Οι νηστίσιμες εστιατορικές στάσεις των Αθηνών

Η πόλη νηστεύει και το κάνει τόσο με τρόπο παραδοσιακό, όσο και με πιο εναλλακτικές γεύσεις. Ανακαλύψτε νηστίσιμα φαγητά σε τέσσερα εστιατόρια της Αθήνας, για τις ημέρες λίγο πριν το Πάσχα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

"Rakkan Urban Gastronomy": Μεσογειακή κουζίνα με ιαπωνικές πινελιές και τη Σαρακοστή

Στο κέντρο της Αθήνας για μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξόδου που προσαρμόζεται και στην περίοδο της νηστείας.

Τα Ιλίσια σε νέα πεδία γεύσης

Καθώς το νέο Hilton παίρνει σιγά σιγά μορφή ως Conrad, τα Ιλίσια βρίσκονται σε φάση γευστικού αναβρασμού με πολλές νέες αφίξεις και άλλες τόσες κλασικές αξίες να ανανέωνουν το ενδιαφέρον μας για την πιο πολυβραβευμένη γειτονιά της πόλης.

13 έθνικ εστιατόρια στην Αθήνα για γευστική απόδραση σε όλη την υδρόγειο

Γευστική βόλτα στα έθνικ εστιατόρια της πόλης, για tacos, burritos, fajitas, tom kha gai και ceviche.

Συνέντευξη: Αντώνης Κουτρουμπής

Ιδρυτικό μέλος της ομάδας Πλεύσις ο Αντώνης Κουτρουμπής που ασχολείται με το «σωματικό θέατρο» και την  «περφόρμανς» από τις αρχές της δεκαετίας του ’90, συζητά με την Μαρία Κρύου για τη νέα παράσταση της ομάδας που ανεβαίνει στο Φούρνο και είναι εμπνευσμένη από το σύμπαν του Μπέκετ.