S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Norte Wine Bar Restaurant"

Η αγάπη στο κρασί και στη γεύση έχουν το δικό τους σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.

Norte Wine Bar Restaurant

Το "Norte Wine Bar Restaurant" βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους της Κηφισιάς και συνδυάζει την εξαιρετική γαστρονομία με την παριζιάνικη αισθητική.

Σε μία extra cozy αυλή που σου θυμίζει γαλλικό bistro, απολαμβάνετε τον καφέ σας τις πρωινές ώρες ενώ παράλληλα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από 25 πιάτα για breakfast, lunch ή dinner.

Norte Wine Bar Restaurant
©visual-storyteller.com

Για τους λάτρεις του κρασιού, το "Norte" αποτελεί εκείνο το σημείο συνάντησης όπου ανακαλύπτετε ιδιαίτερες ετικέτες ελληνικού και διεθνή αμπελώνα. Με την κάβα κρασιού να μετρά πάνω από 250 φιάλες από κάθε σημείο του χάρτη τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με ευφάνταστες γαστρονομικές επιλογές. Επίσης μέσω του μηχανισμού Coravin, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί από οποιοδήποτε μπουκάλι, οποιαδήποτε στιγμή.

Ο μαέστρος της κουζίνας και Chef Θανάσης Ζαφειρόπουλος είναι εκείνος που επιμελείται το μενού προσφέροντάς σας μία πραγματική γαστρονομική εμπειρία. Με ένα μενού εμπνευσμένο από την contemporary rustic cuisine που ανταποκρίνεται στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου, σερβίρει γνώριμες γεύσεις από υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, κατάλληλες για τη συνοδεία ενός καλού κρασιού.

Επιπλέον, καθημερινά εκπλήσσει με ένα ξεχωριστό πιάτο και γλυκό της ημέρας. Η χειμερινή επίσης σεζόν επιφυλάσσει βραδιές με ζωντανή μουσική αλλά και άλλες καλλιτεχνικές και γαστρονομικές συναντήσεις.

Κυριαζή 9, Κηφισιά, 210 8017534, norte.gr, FB, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024: Η ελληνική κουζίνα με τα μάτια του αστεράτου Ιταλού Luca Piscazzi

Ο σεφ του "Pelagos" στο "Four Seasons" της Αθήνας δημιούργησε για την τελετής απονομής ένα μενού με τοπικές και εμβληματικές σπεσιαλιτέ της ελληνικής κουζίνας ιδωμένες μέσα από μια σύγχρονη ιταλική ματιά και κέρδισε θερμό χειροκρότημα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΗΜΗΤΡΗς ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟς
17/05/2024

Τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024 και ο "Κύκλος των Χαμένων Συνταγών": Δείτε τα highlights της βραδιάς απονομής

Ποια μπορεί να είναι η νέα ματιά στον πλούτο της ελληνικής κουζίνας που θα οδηγήσει στην περαιτέρω εξέλιξή της μέσω των ριζών της, στη δεύτερη "επανάστασή" της; Αυτό ήταν το μεγάλο ερώτημα που τέθηκε σχεδόν σε κάθε εκλεκτό καλεσμένο στο "Makedonia Palace" της Θεσσαλονίκης και την απονομή των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024. Αλλά και πολύ πιο μακριά από εκεί.

Η Άννη Ηλιοπούλου για το επόμενο βήμα της ελληνικής κουζίνας

Διαβάστε αναλυτικά τον λόγο της Προέδρου του Δ.Σ. της Δέσμης Εκδοτικής Α.Ε. και Επικεφαλής του θεσμού των Χρυσών Σκούφων Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας Άννης Ηλιοπούλου στο πλαίσιο της τελετής απονομής των Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024.

Γιάννη Κιόρογλου, πώς είναι να μαγειρεύεις για το Φεστιβάλ των Καννών;

Μία κουβέντα με τον χαρισματικό Έλληνα σεφ που διαπρέπει (και) σε γαλλικό εστιατορικό έδαφος.

Paco Morales, Massimo Bottura, Andoni Aduriz, Ana Ros και Clare Smyth στο φετινό Sani Gourmet

Ο γαστρονομικός θεσμός του 'Sani Resort' επιστρέφει με ένα εντυπωσιακό διεθνές line-up αστεράτων σεφ.

Το "Αφρόψαρο" πάει Σαντορίνη

Το ψαρογαφικό στέκι – φαβορί του Νέου Ηρακλείου αποκτά καλοκαιρινή έδρα στο νησί του ηφαιστείου, με την παιχνιδιάρικη θαλασσινή κουζίνα του να αγναντεύει συγκλονιστική θέα στην καλντέρα από τη βεράντα του "Rocabella Santorini Hotel"