S. Pellegrino: Μάς υποδέχεται στο "Norte Wine Bar Restaurant"

Η αγάπη στο κρασί και στη γεύση έχουν το δικό τους σημείο συνάντησης στην Κηφισιά.

Norte Wine Bar Restaurant

Το "Norte Wine Bar Restaurant" βρίσκεται σε έναν από τους πιο δημοφιλείς δρόμους της Κηφισιάς και συνδυάζει την εξαιρετική γαστρονομία με την παριζιάνικη αισθητική.

Σε μία extra cozy αυλή που σου θυμίζει γαλλικό bistro, απολαμβάνετε τον καφέ σας τις πρωινές ώρες ενώ παράλληλα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε από 25 πιάτα για breakfast, lunch ή dinner.

Norte Wine Bar Restaurant
©visual-storyteller.com

Για τους λάτρεις του κρασιού, το "Norte" αποτελεί εκείνο το σημείο συνάντησης όπου ανακαλύπτετε ιδιαίτερες ετικέτες ελληνικού και διεθνή αμπελώνα. Με την κάβα κρασιού να μετρά πάνω από 250 φιάλες από κάθε σημείο του χάρτη τις οποίες μπορείτε να συνδυάσετε με ευφάνταστες γαστρονομικές επιλογές. Επίσης μέσω του μηχανισμού Coravin, οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί από οποιοδήποτε μπουκάλι, οποιαδήποτε στιγμή.

Ο μαέστρος της κουζίνας και Chef Θανάσης Ζαφειρόπουλος είναι εκείνος που επιμελείται το μενού προσφέροντάς σας μία πραγματική γαστρονομική εμπειρία. Με ένα μενού εμπνευσμένο από την contemporary rustic cuisine που ανταποκρίνεται στην πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Μεσογείου, σερβίρει γνώριμες γεύσεις από υψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα, κατάλληλες για τη συνοδεία ενός καλού κρασιού.

Επιπλέον, καθημερινά εκπλήσσει με ένα ξεχωριστό πιάτο και γλυκό της ημέρας. Η χειμερινή επίσης σεζόν επιφυλάσσει βραδιές με ζωντανή μουσική αλλά και άλλες καλλιτεχνικές και γαστρονομικές συναντήσεις.

Κυριαζή 9, Κηφισιά, 210 8017534, norte.gr, FB, Instagram

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο σημαντικοί σεφ, μία νόστιμη εμπειρία στο "Pomo d’Oro"

Το βραβευμένο εστιατόριο της Κέρκυρας και ο σεφ-πατρόν Αριστοτέλης Μέγκουλας υποδέχονται τον Κώστα Κούφαλη, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
29/10/2024

Ο "Proveleggioς" στην εποχή του Αλέξανδρου Καρακατσάνη

Ο ταλαντούχος σεφ βάζει το δημοφιλές εστιατόριο και μπαρ του Κεραμεικού σε νέα fine comfort τροχιά, παντρεύοντας τη φίνα και βαθιά νοστιμιά με το χιούμορ και τις εξωτικές εντάσεις.

Βουκάκρατο και Τίφφανυ’ς: Εκεί που τρώει η Θεσσαλονίκη τώρα

Δυο νέα γαστρονομικά στέκια έχουν αναζωπυρώσει το εστιατορικό ενδιαφέρον στο κέντρο της πόλης, το καθένα με δική του άποψη κι αισθητική, αλλά αμφότερα μιξάροντας bistronomy λογική και value for money οινοφιλία, σε πακέτο μοντέρνο και άκρως φιλικό προς το χρήστη.

Μία μοναδικά νόστιμη βραδιά στο "Sole Giaguaro"

Το ιταλικό εστιατόριο του Giovanni Scaraggi υποδέχεται στις 05/11 το "Cadebasi" από την καρδιά της Franciacorta και την ομάδα του μπαρ "Obscura".

27 εστιατόρια, ταβέρνες και μεζεδοπωλεία που τιμούν την ελληνική κουζίνα

Η ελληνική κουζίνα περνά την καλύτερη φάση της, χάρη στα εστιατόρια, τις ταβέρνες και τα μεζεδοπωλεία που επενδύουν χρόνο και μεράκι στο να την αναδείξουν. Με κρέας και με ψάρι, με μεσογειακά ή διεθνή twists, κλασική ή σύγχρονη: εδώ θα βρείτε όλες τις διαφορετικές ιδέες για να την απολαύσετε.

"Alimia": Για απλό, ουσιαστικό και γεμάτο γεύση φαγητό στο Χαλάνδρι

Η νέα πρόταση του Γιάννη Λουκάκου πιάνει πόστο στη δημοφιλή γειτονιά και τονίζεται στο τελικό "α".