Ex Machina

Ανοιχτόκαρδο, γωνιακό, αγκαλιασμένο από μεγάλες τζαμαρίες, το εστιατόριο του Άνταμ Κοντοβά στο Παγκράτι είναι ένα μοντέρνο μπιστρό με funky ατμόσφαιρα που προκάλεσε αίσθηση και αγαπήθηκε αμέσως μόλις άνοιξε. Ο ταλαντούχος σεφ παντρεύει τις ελληνικές και αιγυπτιακές καταβολές του με δυνατές δόσεις Ασίας και προτείνει μια fusion μπιστρονομία, ευρηματική, ανατρεπτική και πολύ νόστιμη.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €45

Πληροφορίες:

Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Τι σημαίνει να είσαι σεφ-πατρόν στην εστιατορική Αθήνα του τώρα

Άνταμ Κοντοβάς, Δήμος Σαμουράκης και Χάρης Νικολούζος μιλούν για την απόφαση να ανοίξουν το δικό τους εστιατόριο.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/03/2024

Εστιατορικά πιάτα που θα θέλαμε σε take away

Από τα πεϊνιρλάκια με avruga του "Brutus" μέχρι τα φασολάκια tempura του "Okra" κι από τις παστουρμαδοκροκέτες του "Zano" ως το steak sandwich του "Art Lounge", ακολουθεί ένα γαστρονομικό petition με λιχούδικες εστιατορικές δημιουργίες που θα θέλαμε να τρώμε και στο χέρι για όλη τη νέα γαστρονομική χρονιά.

Ex Machina

Ινσταγκραμικός χαμός και ανεβασμένη δημοφιλία σε ένα πολύ χαρούμενο εστιατόριο. Ο sui generis Άνταμ Κοντοβάς ταράζει τα νερά της Αθήνας με εξπρεσιονιστική φινέτσα, εφαρμόζοντας zero food waste νοοτροπία.

Εστιατόρια: Οι πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις του 2023

Γευστικά κόνσεπτ και απολαυστικά μέρη της Αθήνας που έκαναν λίγο νοστιμότερη τη ζωή μας, το έτος που μας χαιρετά.

Τα χαβιαροπαντρέματα της Αθήνας

Χαβιάρι στο πεϊνιρλί, χαβιάρι στα μακαρόνια, χαβιάρι και στο cheesecake: μήπως ο πολύτιμος θαλασσινός θησαυρός είναι η νέα ρόκα - παρμεζάνα της πόλης;

Πρώτη γεύση από το 'Ex Machina' του Άνταμ Κοντοβά

Στην πρεμιέρα του ως restaurateur, ο ταλαντούχος σεφ διηγείται τις δικές του fusion ιστορίες. Και το κάνει με έναν ξεχωριστά νόστιμο τρόπο.