Etnico

Μεξικό, λίγη Αραβία και λίγη Ινδία συμπράττουν γευστικά στο πολύχρωμο, νόστιμο, πολυεθνικό street food στέκι. Μπορείς να καθίσεις στους πάγκους στο πεζοδρόμιο της Κολοκοτρώνη, να φας burritos, chimichangas και φαλάφελ και να πιεις φρέσκοστυμμένους χυμούς, παγωμένες Margaritas, sangria και μπίρες το μεσημέρι, το βράδυ, ακόμη και μετά το ξενύχτι.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€10 - €15

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Etnico

Για τους εξερευνητές της νοστιμιάς

11/04/2022

Streetfood: Τα γευστικά trends της δεκαετίας, που μας έβγαλαν στο δρόμο

Η επέλαση της πίτσας αλλά και οι ολοένα ευρύτεροι ethnic ορίζοντες της πόλης ήταν οι τάσεις που έντυσαν τις βόλτες μας στη δεκαετία που κλείνει, αποδεικνύοντας ότι το streetfood, εκτός από ανερχόμενη γαστρονομική τάση, είναι και ο πιο fun τρόπος να γνωρίσουμε τη γευστική ταυτότητα της Αθήνας.

Αυτά είναι τα καλύτερα street food της πόλης όπως εσείς τα ψηφίσατε

Χωρίς προηγούμενο ήταν η συμμετοχή σας στον online διαγωνισμό για το πιο αγαπημένο streetfood της Αθήνας, που διοργάνωσε το «α» με τη χορηγία της ελληνικής αλυσίδας METRO Cash & Carry. Ανακαλύψτε τα 12 πρώτα σε ψήφους.

Η Αθήνα νηστεύει! 53 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις

Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.

Street fiesta με άρωμα Αφρικής στην Κολοκοτρώνη

Αυτό το Σάββατο 16/7 από τις 8 μ.μ. το Etnico γιορτάζει με μουσικές και χορούς της Αφρικής μαζί με το Πολιτιστικό Κέντρο Αφρικάνικης Τέχνης και Πολιτισμών ANASA.

Latin street party στο «Etnicο»

Άλλη μια χορευτική Κυριακή στο πολύ-εθνικό, πολύχρωμο στέκι της Κολοκοτρώνη. Το ραντεβού, αυτή την φορά με την ομάδα Pa’bailar είναι στις 8 μ.μ.

Το «Etnico» γιορτάζει

Το μικρό street αδερφάκι των εστιατορίων «Altamira» κλείνει ένα χρόνο λειτουργίας στην Κολοκοτρώνη και το πάει από πάρτι σε πάρτι. H αρχή γίνεται σε Swing ρυθμούς, την Κυριακή 12/6.