Around the table: Μία από τις κορυφαίες foodie εμπειρίες της Αθήνας

Το Around the Table επιστρέφει, με 40 αγαπημένα εστιατόρια της πόλης να στρώνουν τραπέζι και να σερβίρουν 40 ειδικά σχεδιασμένα menus, εμπνευσμένα από την ελληνική κουζίνα, από τις 9 έως τις 30 Νοεμβρίου.

Around the Table 2023

Θα μπορούσε κανείς να μιλήσει για μία foodie fiesta. Για μία εμπειρία μοναδική που σου δίνει τη δυνατότητα να επισκεφθείς μαζί με την παρέα σου κάποια από τα πιο viral σποτ της πόλης. Ακόμη και για ένα σχεδόν μυστικό συστατικό που για δεύτερη χρονιά προσθέτει ένα ιδιαίτερο twist στην εξαιρετικά νόστιμη συνταγή της εστιατορικής αθηναϊκής σκηνής. Όπως και να το έχεις στο μυαλό σου, το Around the Table, το επιτυχημένο γαστρονομικό event της Mastercard, είναι και πάλι εδώ, από τις 9 έως και τις 30 Νοεμβρίου, για να κάνει πιο απολαυστική την αστική καθημερινότητα.

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία

Η Αθήνα είναι μία πόλη που λατρεύει το 'έξω'. Κάτοικοι και επισκέπτες της πρωτεύουσας ανέκαθεν αγαπούσαν να συναντούν φίλους σε όμορφα σημεία, να συγκεντρώνονται γύρω από ένα τραπέζι και να μοιράζονται μαζί τους ένα γεύμα, να δημιουργούν αναμνήσεις και εμπειρίες. Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον για τα εστιατόριά της είναι μεγαλύτερο από ποτέ, με τους εντός των τειχών σεφ να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, επενδύοντας σημαντικά στην πρώτη ύλη της χώρας μας. 

Αυτό ακριβώς κάνουν και τώρα οι ιθύνοντες για τα "ευ τρώγειν” δρώμενα εντός των αστικών τειχών: 40 εστιατόρια της Αθήνας δημιουργούν 40 ιδιαίτερα μενού με τοπικά υλικά για να τιμήσουν την ελληνική κουζίνα, σε τιμές έως €40/άτομο, αποκλειστικά για κατόχους Mastercard.

Around the Table 2023 2

Μέρη με μαγική θέα και ξεχωριστή οπτική της πόλης από ψηλά, βραβευμένα εστιατόρια, designάτα και high volume spots, cozy σημεία και feelgood διευθύνσεις σε υποδέχονται για ένα project που γεμίζει το στομάχι και την καρδιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς το aroundthetable.gr, να επιλέξεις  το εστιατόριο που σου αρέσει – σίγουρα θα βρεις πολλά παραπάνω από ένα - και να κάνεις την κράτησή σου.

Around the Table 2023 4

Προφανώς, το Around the Τable δεν περιορίζεται εκεί και, στο πλαίσιό του, προσφέρει στους κατόχους καρτών Mastercard τρεις ακόμη physical ανεκτίμητες εμπειρίες: Μία βαθιά διερεύνηση των ριζών της ελληνικής γευστικής κουλτούρας στο Zohós, ένα ταξίδι στις κερκυραϊκές γεύσεις στο Jerár και μία γαστρονομική βραδιά με φυσικά κρασιά στο Pharaoh.

Around the Table 2023 3

Όλα τα παραπάνω θα σε οδηγήσουν σε ένα αβίαστο και μάλλον εμπνευσμένο συμπέρασμα: Το να μοιράζεσαι ξέγνοιαστα νόστιμες εμπειρίες με αγαπημένα πρόσωπα, να απολαμβάνεις ένα εξαιρετικά φροντισμένο γεύμα και να ζεις τη στιγμή γύρω από ένα τραπέζι, είναι απλά #priceless.

> Μπες και κάνε την κράτησή σου για το Around The Table εδώ.

Around the Table 2023 1

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
01/05/2024

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.

Νίκος Καραθάνος: "Θα δουλέψουμε για να γίνει το Ateno σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα"

Στο Ateno ο Νίκος Καραθάνος επιστρέφει με στόχο να επικεντρωθεί στην ελληνική γαστρονομία.

Οι Charlie’s Angels είναι έτοιμες για επικίνδυνες γαστρονομικές αποστολές

Μετά το θρυλικό "Funky Gourmet", η μαγειρική dream team της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη με τις Ερασμία Μπαλάσκα και Δανάη Βορίδου επιστρέφει στη δράση, με τις τρεις σεφ να υλοποιούν συναρπαστικά εστιατορικά projects σε όλη την Ελλάδα, κι ακόμη παραπέρα.