Vittoria Gati

All day σκηνικό με ιταλικό πρόσημο στο κομψό εστιατόριο του Γιώργου Παπακώστα στην Πλατεία Νυμφών. Breakfast, aperitivo, κοκτέιλ, ωραίες πίτσες και κλασικά ζυμαρικά χωρίς να λείπουν τα νόστιμα, μοντέρνα twists.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€40 - €50

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Πού τρώει τώρα η Γλυφάδα

Όλες οι διευθύνσεις που χρειάζεστε για να περάσετε ζάχαρη στη ντίβα των Νοτίων Προαστίων, πριν, μετά, ή κι ανάμεσα από τα γιορτινά σας ψώνια.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
17/12/2023

Τρία spots για ιταλικές απολαύσεις με Lurisia

Το premium ιταλικό νερό των 'Αλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακωρύχου, είναι ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φίνες γαστρονομικές στιγμές στην πόλη.

Αυτοί είναι οι σεφ που κάνουν τα χειροποίητα τάση

Βούτυρα, ζυμωμένα τουρσιά, σπέσιαλ ξίδια, προσούτο γίδινα, τυριά, λουκάνικα, σαλάμια, αρχαιοελληνικός γάρος και άλλα εκλεκτά εδέσματα, που φτιάχνονται στις κουζίνες των εστιατορίων, χρωματίζουν με σπέσιαλ γεύση τη σκηνή της Αθήνας.

Vittoria Gati

Το στιλάτο εστιατόριο του Γιώργου Παπακώστα μπαίνει σε νέα, ωραία φάση, έχοντας στην κουζίνα του τον βραβευμένο Νίκο Καραθάνο.

Vittoria Gati

Στιλάτο glam με μητροπολιτική αύρα αποπνέει το καινούργιο εστιατόριο του Γιώργου Παπακώστα. Ωραίες πίτσες και κλασικά ζυμαρικά αλλά και κάποια νόστιμα μοντέρνα twists.

Shopping στα νότια με εκλεκτές γευστικές στάσεις

Φτιάξαμε ένα λαχταριστό μαραθώνιο στα νόστιμα στέκια Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, ώστε να κάνετε τα ψώνια σας στη ζωηρή αγορά της Γλυφάδας και να ξαποστάσετε για νόστιμα διαλείμματα.