Ελαίας Γη

Ένα εστιατόριο με σαφή ελληνική ταυτότητα και ελληνικό και ξένο κοινό, το οποίο συνδυάζει σταθερές επιδόσεις, ατμόσφαιρα σχεδόν... σκηνική και θέα για ρομαντζάδα, ιδίως από την προνομιούχα πλακόστρωτη βεράντα του που βλέπει τα φώτα της Αθήνας από ψηλά. Τα μενού, πατούν στην παράδοση, έχοντας και κάποια πιο μοντέρνα στοιχεία. Mενού 14 γεύσεων € 58-64 /άτομο (χωρίς τα ποτά).

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€58 - €65

Πληροφορίες:

Κυρ. μόνο μεσημ. Κλειστά Δευτ.

Σχετικά άρθρα

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων 2023 και Πρωτοχρονιάς: Πού θα πάμε και τι μενού θα επιλέξουμε στα εστιατόρια και ξενοδοχεία της Αθήνας;

Για κάθε γούστο και budget, ετοιμάσαμε ένα αφιέρωμα στα προσεγμένα μενού που ετοιμάζουν τα εστιατόρια της Αθήνας για τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
13/12/2023

"Ελαίας Γη"

Πανόραμα ελληνικής γεύσης και θέας.

"Ελαίας Γη": Ρετρό κομψότητα

Ελληνικές γεύσεις πλαισιωμένες από το απολαυστικό πανόραμα του Λεκανοπεδίου ξεδιπλώνονται σε έναν αριστοκρατικό χώρο παλαιάς κοπής, με άγγιγμα κοσμικής χαλαρότητας.

"Ελαίας Γη"

Μωσαϊκό γαλανόλευκων γεύσεων.

Πού θα φας τον μπακαλιάρο της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα

Μπακαλιάροι για κάθε γούστο, για να τιμήσεις το επίσημο πιάτο της εθνικής γιορτής.

"Ελαίας Γη": Fine dining με αέρα γιορτής και την Αθήνα πιάτο

Λίγο πριν από το τέλος του χρόνου γιορτάστε με στιλ, επισημότητα και καλό φαγητό, στο πιο σοφιστικέ περιβάλλον της πόλης με τη μαγευτική θέα και τις απαραίτητες προδιαγραφές για ένα γεύμα υψηλών απαιτήσεων.

Πού θα φας αυτές τις γιορτές στην Κηφισιά;

Παραμένει πάντοτε μία γοητευτική χριστουγεννιάτικη εξόρμηση εντός πόλης κι εμείς σου προτείνουμε εκείνα τα μέρη που αξίζουν γαστρονομικής προσοχής.