OX Athens

Η κλασική ελληνική ψησταριά προσαρμοσμένη στο σήμερα, σε έναν μοντέρνο χώρο με επικεφαλής της κουζίνας τον βραβευμένο Μιχάλη Νουρλόγλου.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€35 - €50

Πληροφορίες:

Σάβ., Κυρ. & μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Αφιέρωμα: Ταβέρνες και εστιατόρια για κρέας

Από παραδοσιακές ταβέρνες και μοντέρνα steak restos μέχρι σταθερά upscale στέκια κρεατοφαγίας και σουβλατζίδικα με οινικές αναζητήσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/03/2024

Πού τρώμε και πίνουμε πριν και μετά τη θεατρική και κινηματογραφική έξοδο;

Μια ολοκληρωμένη έξοδος θέλει θέαμα και πριν ή μετά, ποτό και φαγητό για "ζέσταμα" ή ανάλυση όσων είδαμε. Συγκεντρώσαμε τα πιο ενδιαφέροντα σποτς στις θεατρικές και κινηματογραφικές πιάτσες της Αθήνας για να οργανώσετε πιο εύκολα τις εξόδους σας.

Το "Ox Chop House" ξεδιπλώνει τη νοστιμιά της (κρεατοφαγικής) απλότητας

Το εστιατόριο που πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του στη σκιά του πρώην Hilton, επαναπροσδιορίζει την ελληνική ταβέρνα και προσφέρεται για τις μετα-θεατρικές μας περιηγήσεις στην πόλη.

Ox Chop House

Ραντεβού με την επιτυχία είχε από την πρώτη στιγμή το καινούργιο αυτό στέκι των Ιλισίων, όπου ο βραβευμένος σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου επικαιροποιεί τα εδέσματα της κρεατοταβέρνας σε ένα σενάριο καθημερινό, φιλικό και προσεγμένο.

Τα Ιλίσια σε νέα πεδία γεύσης

Καθώς το νέο Hilton παίρνει σιγά σιγά μορφή ως Conrad, τα Ιλίσια βρίσκονται σε φάση γευστικού αναβρασμού με πολλές νέες αφίξεις και άλλες τόσες κλασικές αξίες να ανανέωνουν το ενδιαφέρον μας για την πιο πολυβραβευμένη γειτονιά της πόλης.

Εστιατόρια: Οι πιο ενδιαφέρουσες αφίξεις του 2023

Γευστικά κόνσεπτ και απολαυστικά μέρη της Αθήνας που έκαναν λίγο νοστιμότερη τη ζωή μας, το έτος που μας χαιρετά.

Μιχάλης Νουρλόγλου: "Ήθελα να λένε 'αυτός είναι ο ανιψιός μας που πήρε το Χρυσό Σκούφο' και το κατάφερα"

Πώς ένα στοίχημα, που έβαλε ο chef του ολοκαίνουριου "Ox" με τον εαυτό του, οδήγησε σε μία από τις πιο αξιόλογες καριέρες στην ελληνική γαστρονομική σκηνή.