Falafellas

Η αγάπη του Άρη και του Γιώργου για τα φαλάφελ στεγάζεται σε ένα μαγαζάκι τσέπης που ενίοτε... προκαλεί ουρές στην Αιόλου. Σερβίρονται σε δύο μεγέθη, giant και pocket. Εκτός αυτών θα βρεις και κεφτεδάκια που μιλάνε επίσης σε street food διάλεκτο, κλεισμένα και αυτά σε αραβική πίτα, αλλά και χούμους και ταμπουλέ.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€5 - €10

Πληροφορίες:

Και μεσημ. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Streetfood: Τα γευστικά trends της δεκαετίας, που μας έβγαλαν στο δρόμο

Η επέλαση της πίτσας αλλά και οι ολοένα ευρύτεροι ethnic ορίζοντες της πόλης ήταν οι τάσεις που έντυσαν τις βόλτες μας στη δεκαετία που κλείνει, αποδεικνύοντας ότι το streetfood, εκτός από ανερχόμενη γαστρονομική τάση, είναι και ο πιο fun τρόπος να γνωρίσουμε τη γευστική ταυτότητα της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
07/01/2020

Αυτά είναι τα καλύτερα street food της πόλης όπως εσείς τα ψηφίσατε

Χωρίς προηγούμενο ήταν η συμμετοχή σας στον online διαγωνισμό για το πιο αγαπημένο streetfood της Αθήνας, που διοργάνωσε το «α» με τη χορηγία της ελληνικής αλυσίδας METRO Cash & Carry. Ανακαλύψτε τα 12 πρώτα σε ψήφους.

Αυτό το street food τα λέει... ελληνικά

Εντάξει, το σουβλάκι βασιλεύει, αλλά δεν είναι το μόνο! Ιδού έξι νόστιμες ιδέες με ντόπιο DNA –άλλες old school, άλλες πιο μοντέρνες– ώστε, βολτάροντας στο κέντρο, να φας κάτι ωραίο που το… έχεις δει κάπου κάπου το ξέρεις.

Η Αθήνα νηστεύει! 53 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις

Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.

Ξέρω τι θα κάνεις φέτος τον Σεπτέμβρη

Ο Γιάγκος Αντίοχος σας προτείνει τις πιο chilling κινηματογραφικές επιλογές που θα συνοδεύουν την επιστροφή μας στην –από όλες τις απόψεις θερμή– μητρόπολη τον Σεπτέμβριο