Pink Elephant DownTown

Ο νόστιμος «ροζ ελέφαντας» του Χαλανδρίου έφερε την ινδική κουζίνα του και στο κέντρο. Καθένα από τα δωμάτια της downtown εκδοχής του εστιατορίου, που στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό του Τσίλερ, είναι βαμμένο με διαφορετικό χρώμα. Έντονο κόκκινο, κίτρινο, δύο διαφορετικές αποχρώσεις του πράσινου συνδυάζονται με βαριές ξύλινες καρέκλες και άλλες πιο μοντέρνες από πλεξιγκλάς, ενώ τα διάσπαρτα παραδοσιακά διακοσμητικά στοιχεία δίνουν τον τόνο χωρίς να βαραίνουν. Η ιδέα είναι να βρει ο καθένας τη γωνιά του. Επιλογές για χορτοφάγους.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€20 - €25

Πληροφορίες:

Και μεσημ.

Σχετικά άρθρα

Παράδοση νοστιμιάς κατ' οίκον απευθείας από τους ειδικούς

Αυτές οι ημέρες που #menoumespiti προσφέρουν σίγουρα αφορμή για να ακονίσουμε τις μαγειρικές μας ικανοτήτες, έρχονται όμως κι εκείνες οι στιγμές που είτε δεν θέλουμε να μπούμε στην κουζίνα είτε επιθυμούμε να απολαύσουμε κάτι πιο σπέσιαλ από τα χέρια των ειδικών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΑΛΣΑΜΗς ΔΟΥΚΑΚΗς
31/03/2020

7 vegetarian και vegan σενάρια στην Αθήνα

Φτιάξαμε ένα ευρύ πολυεθνικό mix ’n’ match χαλαρής ή αυστηρής χορτοφαγίας, για όσους ακολουθούν ή θέλουν να πάρουν μια γεύση από αυτήν την ισχυρή τάση, που εξαπλώνεται από άκρη σ’ άκρη στην πόλη.

Ο ροζ ελέφαντας ήρθε στο κέντρο

Το ινδικό εστιατόριο «Pink Elephant», που ξεκίνησε από το Χαλάνδρι, έχει πλέον κι ένα πιο ευρύχωρο «αδερφάκι» σε ένα πολύ ατμοσφαιρικό νεοκλασικό στον πεζόδρομο της Δερβενίων.

6 καινούργια εστιατορικά projects της πόλης

Ρίχνουν στο τραπέζι από dumplings και κρέατα ψημένα σε tandoor μέχρι ιταλική pasta κι ένα πεϊνιρλί με γλυκάδια. Διαβάστε τα πρώτα νέα.