Οδηγός Εστιατορίων

Φίλτρα οδηγού Εστιατορίων

Focus
12 Hotels in love:  check in για ρομαντζάδα

12 Hotels in love: check in για ρομαντζάδα

Για άλλη μια χρονιά ο Άγιος Βαλεντίνος κάνει στάση σε γνωστά ξενοδοχεία της πόλης. Πιάνει τραπέζι την ώρα που στις κουζίνες ριζότι αργοχυλώνουν, κρέατα μπαίνουν στο sous vide κι η σοκολάτα ετοιμάζεται να φορέσει τα ρομαντικά της και να βγει για την τελική περφόρμανς.

Θέμα
Sous vide: Τα νεο-σιγομαγειρεμένα είναι τάση

Sous vide: Τα νεο-σιγομαγειρεμένα είναι τάση

Η τελευταία λέξη της μόδας στην πόλη είναι το μαγείρεμα «σου βιντ». Κλεισμένα αεροστεγώς και βυθισμένα σε ζεστό νερό, ακόμα και δύσκολα κρέατα σιγομαγειρεύονται και μελώνουν τόσο που θα τα ζήλευε μέχρι κι η μαμά σας, ενώ τα πάντα αποκτούν τέλεια υφή. Μια ειρηνική επανάσταση εξαπλώνεται στην Αθήνα.

News
Δείτε ποιός κορυφαίος σεφ θα μαγειρέψει στους Χρυσούς Σκούφους του 2016

Δείτε ποιός κορυφαίος σεφ θα μαγειρέψει στους Χρυσούς Σκούφους του 2016

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα και τους κορυφαίους εκπροσώπους της διεθνώς ανερχόμενης σουηδικής γαστρονομίας έρχεται να μαγειρέψει στο επίσημο δείπνο της απονομής των Χρυσών Σκούφων στις 21 Μαρτίου.

Τάση
Οι σάλτσες της μόδας

Οι σάλτσες της μόδας

Κάποτε ακούγαμε πέστο και cafe de Paris και εκστασιαζόμασταν θεωρώντας τες την τελευταία λέξη της μόδας. Χωρίς να ακυρώσουμε την αγάπη μας γι’ αυτές, είναι καινούργιοι έρωτες που χρωματίζουν το γευστικό σκηνικό της Αθήνας. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος βουτάει το δάχτυλο στη σάλτσα και σχολιάζει τις νέες τάσεις.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Εστιατόρια στο Αρχείο Θεμάτων