Οδηγός Εστιατορίων

Φίλτρα οδηγού Εστιατορίων

Συνέντευξη
Francois Thibault: Μια κορυφαία βότκα στη φωλιά του... κονιάκ

Francois Thibault: Μια κορυφαία βότκα στη φωλιά του... κονιάκ

Η διάσημη γαλλική βότκα Grey Goose, η οποία πυροδότησε την έκρηξη των super premium του είδους, ετοιμάζεται για κορυφαίους νεολογισμούς. Ο Δημήτρης Αντωνόπουλος μίλησε με τον δημιουργό της κι έμαθε τις λεπτομέρειες γύρω από την Grey Goose διά χειρός Alain Ducasse.

Συνέντευξη
Εστιάτορας του κόσμου: το φαινόμενο «Nobu»

Εστιάτορας του κόσμου: το φαινόμενο «Nobu»

Με ένα δίκτυο εστιατορίων που απλώνεται σε όλο τον πλανήτη, ο Nobuyuki Matsuhisa σχεδόν όλο το χρόνο ταξιδεύει. Τον συναντήσαμε στο φετινό 9ο Nobu Food Festival στο «Μatsuhisa Athens» του Αστέρα Βουλιαγμένης, αμέσως μετά την επίσκεψή του στη Μύκονο.

Θέμα
Ταβερνάκια σε πράσινες αυλές

Ταβερνάκια σε πράσινες αυλές

Ουφ σκάσαμε! Είμαστε ακόμη εντός των τειχών κι επειδή η πόλη θέλει καλοπέραση, είπαμε να δροσιστούμε σε καταπράσινες αυλές που έχουν τα προσόντα να νοστιμίσουν τη ζωή μας. Από Γλυφάδα μέχρι Ζούμπερι και από Φάληρο μέχρι Χαλάνδρι, διαλέγουμε ονομαστές ταβέρνες και τις χαιρόμαστε με την παρέα μας.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Εστιατόρια στο Αρχείο Θεμάτων