αθηνόραμα.gr

10 ιδιαίτερα μπαρ της Αθήνας
Θέμα
Time for brunch: 25 στέκια για... ποσέ την Κυριακή!

Time for brunch: 25 στέκια για... ποσέ την Κυριακή!

25/03/2015 Τυφώνας... αβγών, καταιγισμός pancakes, βροχή από burgers: σε πλήρη εξέλιξη το φαινόμενο «brunch στην Αθήνα», που όχι μόνο καθιερώθηκε ως συνήθεια, αλλά εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες προτάσεις που μεταμορφώνουν τα weekends μας.

Focus
20 χρόνια «Τζίτζικας  και Μέρμηγκας»

20 χρόνια «Τζίτζικας και Μέρμηγκας»

28/03/2015 Η Άντζελα Σταματιάδου μίλησε με τον Παναγιώτη Μαζαράκη και τον Τάσο Δήμα για μια γευστική ιστορία ενηλικίωσης που ξεκίνησε να γράφεται το 1995 στα Πατήσια και είκοσι χρόνια μετά μοιράζεται σε τέσσερα αθηναϊκά σημεία.

Άφιξη
Αυτό το Metropolis παίζει... sandwich

Αυτό το Metropolis παίζει... sandwich

27/03/2015 Ένα νέο spot στην οδό Βουλής φτιάχνει σάντουιτς με πρώτες ύλες μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

Άφιξη
Η «Νήσος», η Μαρίνα κι ο ροφός

Η «Νήσος», η Μαρίνα κι ο ροφός

27/03/2015 Ένα νέο θαλασσινό μεζεδοπωλείο ονόματι «Νήσος» αγκυροβόλησε στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Δοκιμάσαμε
«Wagamama»: casual Ασία με ολίγον από Κηφισιά

«Wagamama»: casual Ασία με ολίγον από Κηφισιά

28/03/2015 Δύο πλέον τα τέκνα της διεθνούς πολυασιατικής αλυσίδας στην Αθήνα: το καινούργιο βρίσκεται στην Κηφισιά, σε ένα φωτεινό, πολύ-επίπεδο χώρο.

Άφιξη
«Tappo di vino» στο Κολωνάκι

«Tappo di vino» στο Κολωνάκι

27/03/2015 Ένα καινούργιο wine restaurant βάζει την Πλατεία Φιλικής Εταιρίας σε οινόφιλο mood.

Guest editor
Artists' Cookbooks: μια ομελέτα Γκρέτα Γκάρμπο δια χειρός Warhol παρακαλώ!

Artists' Cookbooks: μια ομελέτα Γκρέτα Γκάρμπο δια χειρός Warhol παρακαλώ!

24/03/2015 Ο γνωστός καλλιτέχνης και ερασιτέχνης μάγειρας, με αφορμή την έκθεση «Η Αντανάκλαση Του Πιάτου», μας διηγείται πώς άρχισε να συλλέγει βιβλία μαγειρικής καλλιτεχνών και εστιάζει στα πιο ιδιαίτερα αποκτήματά του.

Έρχεται
«La Μaison du Grec»: μπιστρό το ελληνικό

«La Μaison du Grec»: μπιστρό το ελληνικό

24/03/2015 Ζεστή 50’s αισθητική, ελληνικές γεύσεις και ντόπια τυριά και αλλαντικά στη βιτρίνα σε ένα νέο, ολοήμερης λειτουργίας χώρο που βάζει μια όμορφη πινελιά στην κηφισιώτικη Κασσαβέτη.

Φεστιβάλ
«Αstir Palace» με κόλιανδρο και φρεσκοαλεσμένο κάρι

«Αstir Palace» με κόλιανδρο και φρεσκοαλεσμένο κάρι

20/03/2015 Γεύσεις Ινδίας, μαθήματα και αρωματικό τσάι από τις 25 έως και τις 29/3 στο resort της Βουλιαγμένης.

Άφιξη
«Opera Prima»: στη σκηνή ένας σεφ κι ένας pizzaiolo

«Opera Prima»: στη σκηνή ένας σεφ κι ένας pizzaiolo

27/03/2015 Ένας Μιλανέζος κι ένας Ναπολιτάνος έστησαν πριν από λίγο καιρό ένα καινούργιο ιταλικό εστιατόριο στο Μαρούσι.

Νέα
Άνοιξη στα «TGI Fridays»

Άνοιξη στα «TGI Fridays»

27/03/2015 Αέρας γευστικής ανανέωσης φυσάει τόσο στην κουζίνα όσο και στη μπάρα των American-style χώρων.

Θέμα
Oceana: Οι καλύτεροι σεφ του κόσμου γίνονται ακτιβιστές

Oceana: Οι καλύτεροι σεφ του κόσμου γίνονται ακτιβιστές

21/03/2015 Είκοσι από τους καλύτερους σεφ του πλανήτη αντιδρούν στην καταστροφή των ωκεανών και ποτίζουν τη γαστρονομία με οικολογικό πνεύμα.

Αφιέρωμα
To «Winter Garden» στην τροχιά του χαλβά

To «Winter Garden» στην τροχιά του χαλβά

23/03/2015 Η «Μεγάλη Βρεταννία» ρίχνει αυτές τις ημέρες τους προβολείς στο πλέον κλασικό και πάντα αγαπημένο νηστίσιμο γλύκισμα και... χαλβαδιάζει κοσμοπολίτικα με σιμιγδάλι και ταχίνι.

Check it out
«Pallas Athena»: Αποχρώσεις της Κρήτης στην Κοτζιά

«Pallas Athena»: Αποχρώσεις της Κρήτης στην Κοτζιά

20/03/2015 Έργα του Ρεθυμνιώτη Αλέξανδρου Ανδρουλάκη στους τοίχους, κρητικά πιάτα στο τραπέζι.

Δοκιμάσαμε
Άμα Λάχει   Chez Violette

Άμα Λάχει Chez Violette

18/03/2015 Το κάτω κομμάτι του εξαρχειώτικου «Άμα Λάχει» ονόματι «Chez Violette» ομιλεί την γαλλικήν. Και είναι ωραία κατάληξη μετά το θέατρο ή το σινεμά.

Δοκιμάσαμε
Το «Tomoe» της Κηφισιάς

Το «Tomoe» της Κηφισιάς

20/03/2015 Τα καινούργια πιάτα του Χρόνη Δαμαλά είναι ικανότατη αφορμή να πιάσετε θέση μπροστά στο ενυδρείο με τα chopsticks ανά χείρας. Υπάρχει κι άλλη μια: ένα οικονομικό γιαπωνέζικο μενού με € 24.

Focus
Τα «άλλα» τυλιχτά: 6 street food απ’ όλο τον κόσμο

Τα «άλλα» τυλιχτά: 6 street food απ’ όλο τον κόσμο

19/03/2015 Δεν είναι μόνο το σουβλάκι. Είναι και άλλα ωραία street foods, με διά­φορα εθνικά πρόσημα, που φιλοξενούνται μέσα σε λογιών-λογιών ­πιτούλες κι έχουν έρθει με σκοπό να σε... τυλίξουν.

Άφιξη
Η «Χρύσα» πίσω στα παλιά της λημέρια

Η «Χρύσα» πίσω στα παλιά της λημέρια

13/03/2015 Από τα Πετράλωνα ξεκίνησε η «Χρύσα», με μεσογειακή, σπιτικής χροιάς κουζίνα και χαρακτηριστικά περιποιητική διάθεση, κι εκεί επέστρεψε πριν από λίγες ημέρες, σε ένα νέο χώρο με διαφορετικό γευστικό στιλάκι.

Άφιξη
Άλλη μια «Πασιφάη»

Άλλη μια «Πασιφάη»

20/03/2015 Τώρα που η ταβέρνα του Κορυδαλλού αποκτά κι ένα δεύτερο πόστο στα νότια προάστια κι η Γλυφάδα ασκεί... κρητική.

Θέμα
Πώς καταστρέψαμε τον γύρο και ένα μάθημα ανανέωσής του από τη Θράκη

Πώς καταστρέψαμε τον γύρο και ένα μάθημα ανανέωσής του από τη Θράκη

14/03/2015 Είμαστε φαν του γύρου, αλλά δεν θέλουμε να τρώμε σκουπίδια. Γιατί η αλήθεια είναι ότι καταφέραμε σιγά σιγά να τον ξεφτιλίσουμε. ­Καιρός είναι, λοιπόν, να τον αναστήσουμε. Ιδού μια εντυπωσιακή πρόταση που μας έρχεται από την Κομοτηνή.

News
Διεκδίκησε ένα από τα 4 δωρεάν τραπέζια στη La Pasteria!

Διεκδίκησε ένα από τα 4 δωρεάν τραπέζια στη La Pasteria!

20/03/2015 Το αθηνόραμα club σου δίνει τη δυνατότητα να κερδίσεις ένα από τα τέσσερα δωρεάν τραπέζια για δύο άτομα σε όποιο κατάστημα La Pasteria θέλεις.

Νews
«F+W by Olivier Campanha»: Ώρα για degustation

«F+W by Olivier Campanha»: Ώρα για degustation

13/03/2015 Εκτός του ότι σεζόν με τη σεζόν η κουζίνα του γίνεται πιο εκφραστική, ο σεφ πλέον αποτυπώνει το γαστρονομικό προφίλ του εστιατορίου του σε ένα μενού 9 σταδίων.

Focus
6 γκουρμέ θαλασσινά πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε στα εστιατόρια της Αθήνας

6 γκουρμέ θαλασσινά πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε στα εστιατόρια της Αθήνας

12/03/2015 Εξαιρετικές πρώτες ύλες, προσεγμένες μαγειρικές τεχνικές, ευφάνταστες συνθέσεις: τα πάντα συνωμοτούν για απίθανες θαλασσινές σπεσιαλιτέ και απολαύσεις.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Εστιατόρια στο Αρχείο Θεμάτων

Οδηγός Εστιατορίων

Εστιατόρια ανά

Αναζήτηση εστιατορίου

Επιλεγμένα κριτήρια αναζήτησης

Επιπλέον κριτήρια αναζήτησης

Ειδικές Κατηγορίες

Διόνυσος

Διόνυσος

Είναι τέλεια πλασαρισμένο απέναντι από τον Παρθενώνα, είναι πολυτελές και κομψό, έχει μεγάλες υπογραφές όπως αυτήν του Γιάννη Μόραλη στο ντεκόρ και η καλή του κουζίνα ανεβαίνει σταθερά.

Cantinetta

Cantinetta

Ευχάριστη, κατανοητή και νόστιμη Ιταλική κουζίνα με το δακτυλικό αποτύπωμα του Κώστα Τσίγκα

Περισσότερες κριτικές >

Θέματα

Διόνυσος Εστιατόρια

Σ.Γ. πριν από 15 ώρες
για αξιομνημόνευτες εξόδους, η οποία δικαιολογεί τα € 60 ...

Διόνυσος Εστιατόρια

Ζηκόπουλος Ευστράτιος πριν από 2 ημέρες
Το 13/20 είναι πολύ χαμηλή βαθμολογία, κρίμα, άλλωστε αυτό το ...

Πώς καταστρέψαμε τον γύρο και ένα μάθημα ανανέωσής του από τη Θράκη Εστιατόρια

κρις πριν από 7 ημέρες
O καλυτερος ειναι σε ολη την θρακη!! πολυ ωραια μαγκια ...

Η Ελένη Ψυχούλη κρατάει «Πιρουνάκι» Εστιατόρια

pot πριν από 8 ημέρες
Δεν έχω πάει στο εστιατόριο ούτε και πρόκειται μετά από ...

6 γκουρμέ θαλασσινά πιάτα που αξίζει να δοκιμάσετε στα εστιατόρια της Αθήνας Εστιατόρια

ΧΡΥΣΟΥΛΑ πριν από 10 ημέρες
ωραια αλλα να έχουν και καλες τιμες ... γιατι τωρα ...

αθηνόραμα Club

Με το αθηνόραμα Club

Έκπτωση από 20% έως 30% σε 2 κινήσεις!

Αναζήτησε τα εστιατόρια με τα ειδικά σύμβολα που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο αθηνόραμα Club.

Δείξε την κάρτα μέλους ΠΡΙΝ από την παραγγελία και κέρδισε έως 30% έκπτωση στο σύνολο του λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένων των ποτών (κάθε κάρτα καλύπτει παρέα μέχρι 8 άτομα!).

Προσοχή: η έκπτωση του αθηνόραμα Club δεν συνδυάζεται με τυχόν άλλες προσφορές ή ειδικά μενού του εστιατορίου. Η κάρτα αθηνόραµα Club δεν είναι πιστωτική. Η πληρωµή γίνεται µε κάθε αποδεκτό από την επιχείρηση τρόπο. Γίνε µέλος µπαίνοντας στο www.athinoramaclub.gr ή τηλεφωνώντας στο 210 7450114.

Έχεις κάρτα της Τράπεζα Πειραιώς;