αθηνόραμα.gr

Φεστιβάλ
Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Χριστούγεννα 2014: κλείστε θέση στις πιο γευστικές εκδηλώσεις τώρα!

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις - Χριστούγεννα 2014: κλείστε θέση στις πιο γευστικές εκδηλώσεις τώρα!

20/11/2014 Μαθήματα με αγαπημένους σεφ, παρεΐστικες μαγειρι­κές και πρωτότυπες γευσιγνωσίες, οι παράλληλες εκδηλώσεις του φεστιβάλ είναι πολύ δημοφιλείς, γι’ αυτό κλείστε εγκαίρως θέση.

Focus
«Gazi College»: Η τάξη της Γλυφάδας

«Gazi College»: Η τάξη της Γλυφάδας

22/11/2014 Πρωτάνοιξε στο Γκάζι, επεκτάθηκε στον Πειραιά και πριν από λίγο καιρό απέκτησε ακόμη μία νότια έδρα στη Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Γλυφάδα, δημιουργώντας έτσι μια ζωντανή, νεανική all day τριπλέτα.

Madeya
Άφιξη
Ντεμπούτο για το «Kenza Bar» στην Πλουτάρχου

Ντεμπούτο για το «Kenza Bar» στην Πλουτάρχου

21/11/2014 Το πρώην «Τen» μεταμορφώθηκε μέσα και έξω: ο νέος χώρος που ξεκινάει την Παρασκευή 21/11 έχει γευστική ρότα περουβιανο-μεξικανο-γιαπωνέζικη, χωρίς να λείπουν και τα κοκτέιλ.

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Χριστούγεννα 2014
Μάθε γιατί πρέπει να πίνεις κρασί στο σωστό ποτήρι σε μια γευσιγνωσία performance!

Μάθε γιατί πρέπει να πίνεις κρασί στο σωστό ποτήρι σε μια γευσιγνωσία performance!

20/11/2014 Στη δοκιμή με τίτλο «Μην πίνεις κρασί στο λάθος ποτήρι!» στο Φεστιβάλ «Ελλάδα-Γιορτή-Γεύσεις, Χριστούγεννα 2014» ο μοναδικός Έλληνας Master of Wine, ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης, θα κάνει μια γευσιγνωστική περφόρμανς.

Διαγωνισμός
S.Pellegrino Young Chef 2015: Πού κρύβονται τα νέα ταλέντα της γαστρονομίας;

S.Pellegrino Young Chef 2015: Πού κρύβονται τα νέα ταλέντα της γαστρονομίας;

21/11/2014 Δραστήριοι, ταλαντούχοι, ελπιδοφόροι, οι νεαροί σεφ του πλανήτη είναι το μέλλον της γαστρονομίας και το S. Pellegrino τους ανεβάζει στο βάθρο με το νέο του παγκόσμιο project.

Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Χριστούγεννα 2014
8 εξαιρετικοί ελαιοπαραγωγοί: αξίζει να τους δοκιμάσετε

8 εξαιρετικοί ελαιοπαραγωγοί: αξίζει να τους δοκιμάσετε

19/11/2014 Μια σπάνια ευκαιρία να γνωρίσουμε μερικά από τα καλύτερα ελληνικά ελαιόλαδα, από τη Χαλκιδική μέχρι την Πελοπόννησο και την Κρήτη, από επιλεγμένους ελαιοπαραγωγούς, θα μας δώσει το φεστιβάλ "Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις, Χριστούγεννα 2014"

Κρασί
To «Mono» διασχίζει την Ελλάδα

To «Mono» διασχίζει την Ελλάδα

19/11/2014 Η Τρίτη 25/11, η πρώτη χειμερινή βραδιά παντρέματος κρασιού και φαγητού για το γνωστό εστιατόριο πίσω από τη Μητρόπολη, έχει ταξιδιωτικό mood.

Θέμα
Λεξικό ανερχόμενων γεύσεων

Λεξικό ανερχόμενων γεύσεων

17/11/2014 Πρώτες ύλες, τοπικά ντελί, ιστορικές σπεσιαλιτέ, ειδικά κρασιά και μπίρες, off Broadway κοπές κρεάτων, lifestyle τρώγειν. Ένα περιεκτικό λεξικό με γεύσεις κι ετικέτες, που είναι (ή θα γίνουν οσονούπω) τάση στην Αθήνα.

Νέα
«St’ Astra»: Με νέο γευστικό στιλ

«St’ Astra»: Με νέο γευστικό στιλ

17/11/2014 East meets west: αλλαγή πλεύσης για την κουζίνα του εστιατορίου με την πανοραμική θέα στην κορυφή του «Radisson Blu Park».

Κρασί
To «Mono» διασχίζει την Ελλάδα

To «Mono» διασχίζει την Ελλάδα

19/11/2014 Η Τρίτη 25/11, η πρώτη χειμερινή βραδιά παντρέματος κρασιού και φαγητού για το γνωστό εστιατόριο πίσω από τη Μητρόπολη, έχει ταξιδιωτικό mood.

Momo: Eat, play, love στη Γλυφάδα

Momo: Eat, play, love στη Γλυφάδα

15/11/2014 Ένα πρωτότυπο food bar με ροζ γιαπωνέζικη pop ατμόσφαιρα και πανασιατικό street food στη Γλυφάδα­. Umami νοστιμιές που δίνουν άλλη γεύση στο φαγητό δρόμου.

Άφιξη
«Cookoovaya»: πέντε σε ένα

«Cookoovaya»: πέντε σε ένα

11/11/2014 Την Τρίτη 25/11 το opening του εστιατορίου του Νίκου Καραθάνου, του Περικλή Κοσκινά, του Σπύρου και του Βαγγέλη Λιάκου και του Μάνου Ζουρνατζή στη Χατζηγιάννη Μέξη.

Άφιξη
Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα

Δύο οι «Μεξικάνοι» στην Αθήνα

11/11/2014 Ο παλιός «Μεξικάνος» είναι πάντα στο Γουδή, ο καινούργιος μόλις εγκαταστάθηκε στο Γκάζι.

Ήμουν εκεί
Pascal Sanchez & Olivier Campanha: μια βραδιά με δύο υπογραφές

Pascal Sanchez & Olivier Campanha: μια βραδιά με δύο υπογραφές

14/11/2014 Δύο φίλοι και ικανότατοι σεφ σε μια πολύ ενδιαφέρουσα κοινή εμφάνιση: ιδού το μενού που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε την Τετάρτη 12/11 στο «F+W» στο Κολωνάκι (σχεδόν) στάδιο προς στάδιο.

Άφιξη
«Νonna»: Μαγειρέματα παραδοσιακά και πειραγμένα

«Νonna»: Μαγειρέματα παραδοσιακά και πειραγμένα

11/11/2014 Χαλαρό, απροσποίητο, με ένα χαριτωμένα ρετρό φύρδην μίγδην στη σάλα του, αυτό το καινούργιο εστιατόριο στο Μοναστηράκι παίζει σε ταμπλό φιλικό-οικονομικό.

Νέα
Το «Barabicu» ντύθηκε χειμωνιάτικα

Το «Barabicu» ντύθηκε χειμωνιάτικα

11/11/2014 Νέες γεύσεις και μικρές στυλιστικές παρεμβάσεις ενόψει του χειμώνα στο casual κρεατοφαγικό εστιατόριο του Νέου Ψυχικού.

Focus
6 στέκια για φίλους του ούζου, του τσίπουρου και της ρακής

6 στέκια για φίλους του ούζου, του τσίπουρου και της ρακής

13/11/2014 Ποτήρια που γεμίζουν και μεζέδες που πληθαίνουν σε έξι στέκια όμορφα και ανεπιτήδευτα, τα οποία εκπροσωπούν μια αγαπημένη συνήθεια, μια κουλτούρα όπου το λίγο γίνεται πολύ.

Ήμουν εκεί
Ο σεφ κι οι μουσικοί

Ο σεφ κι οι μουσικοί

14/11/2014 Μουσική σαν συνταγή: Ο Λευτέρης Λαζάρου μαγείρεψε στην παρουσίαση του πρόγραμματος του Συνόλου Μουσικής Δωματίου KYKLOS.

Check it out
Μενού degustation: γαστρονομία σε στάδια

Μενού degustation: γαστρονομία σε στάδια

13/11/2014 Η νέα κατηγορία των ηλεκτρονικών οδηγών του «α» συγκεντρώνει τους χώρους όπου σερβίρονται μενού-ξεναγήσεις στην τέχνη και τεχνική των σεφ.

Θέμα
Πού τρώνε οι σεφ στα ρεπό τους;

Πού τρώνε οι σεφ στα ρεπό τους;

10/11/2014 Μπορεί να διευθύνουν κουζίνες και να δημιουργούν signature πιάτα, αλλά κάποιες στιγμές δραπετεύουν κι αυτοί από τις κατσαρόλες και τα τηγάνια τους. Λαζάρου, Σκαρμούτσος, Μποτρίνι, Λουκάκος, Νικολάου, Δαμαλάς, Campanha και Βενιέρης μας εκμυστηρεύονται ποια είναι τα αγαπημένα τους στέκια για παρέα και χαλάρωση.

Δείτε περισσότερα θέματα της ενότητας Εστιατόρια στο Αρχείο Θεμάτων

Οδηγός Εστιατορίων

Εστιατόρια ανά

Αναζήτηση εστιατορίου

Επιλεγμένα κριτήρια αναζήτησης

Επιπλέον κριτήρια αναζήτησης

Ειδικές Κατηγορίες

Tomoe

Tomoe

Το όνομα παραπέμπει στο σιντοϊστικό σύμβολο της ισορροπίας και όντως η αρμονία ρέει σε αυτό το γιαπωνέζικο της Κηφισιάς.

Bar.b.q

Bar.b.q

Ευρύ φάσμα κρεατο-επιλογών, χαλαρό, καθημερινό στιλ κι εξυπηρετική διάθεση: η Νέα Σμύρνη καρφώνει μαχητικά το σημαιάκι της στο χάρτη της αθηναϊκής κρεατοφαγίας με αυτό το ευέλικτο, user friendly μαγαζί.

Barabicu

Barabicu

Κρεατόφιλη πρόταση με ενδιαφέρον και σφραγίδα παράδοσης στην ποιότητα.

Περισσότερες κριτικές >

Θέματα

«Μαγικές Κατσαρόλες»: Burgers με ελληνική φανέλα Εστιατόρια

Στρατής πριν από 7 ημέρες
Best burgers in town!!!

«Μαγικές Κατσαρόλες»: Burgers με ελληνική φανέλα Εστιατόρια

Basil Nicholas Tsitsikronis πριν από 8 ημέρες
Being a Nutrition Consultant , MD graduate and Chef ,congratulations ...

Andaman Εστιατόρια

Dimitris πριν από 9 ημέρες
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! Κ ας λες , οτι ...

Taverna Catalana Εστιατόρια

ian66 πριν από 10 ημέρες
Ομορφη , ζωντανη νεα αφιξη , που σε κερδιζει , ...

«Νonna»: Μαγειρέματα παραδοσιακά και πειραγμένα Εστιατόρια

litsa πριν από 10 ημέρες
πολύ νόστιμο, πολύ σπιτικό!

αθηνόραμα Club

Με το αθηνόραμα Club

Έκπτωση από 20% έως 30% σε 2 κινήσεις!

Αναζήτησε τα εστιατόρια με τα ειδικά σύμβολα που συμμετέχουν αυτήν την εβδομάδα στο αθηνόραμα Club.

Δείξε την κάρτα μέλους ΠΡΙΝ από την παραγγελία και κέρδισε έως 30% έκπτωση στο σύνολο του λογαριασμού, συμπεριλαμβανομένων των ποτών (κάθε κάρτα καλύπτει παρέα μέχρι 8 άτομα!).

Προσοχή: η έκπτωση του αθηνόραμα Club δεν συνδυάζεται με τυχόν άλλες προσφορές ή ειδικά μενού του εστιατορίου. Η κάρτα αθηνόραµα Club δεν είναι πιστωτική. Η πληρωµή γίνεται µε κάθε αποδεκτό από την επιχείρηση τρόπο. Γίνε µέλος µπαίνοντας στο www.athinoramaclub.gr ή τηλεφωνώντας στο 210 7450114.

Έχεις κάρτα της Τράπεζα Πειραιώς;