Νοέμβριος στο 'La Suite Lounge'

Beaujolais Nouveau, Thanksgiving και Black Friday σε ένα από τα πιο προνομιακά εστιατόρια της Αθήνας.

La Suite Lounge

Το 'La Suite Lounge Restaurant' στον 6ο όροφο του 'St.George Lycabettus' (βραβευμένο ως 'καλύτερη θέα στην Ευρώπη') ανήκει σε εκείνη την προνομιακή κατηγορία των αθηναϊκών εστιατορίων που προσφέρουν μία μοναδική οπτική της πόλης. Το σύγχρονο ντιζάιν της σάλας του βρίσκει τη συνέχειά του στη μοντέρνων αποχρώσεων κουζίνα. Αυτή τη φορά, ο executive chef Βασίλης Μήλιος προσκαλεί το κοινό να απολαύσει γιορτινά και θεματικά μενού, για το αμέσως επόμενο διάστημα.

La Suite Lounge 1

Le Beaujolais Nouveau est arrivé!

Από την Πέμπτη 16 και έως την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου γιορτάστε τη μεγαλύτερη γιορτή κρασιού της Γαλλίας. Απολαύστε το γκουρμέ Γαλλικό μενού και συνδυάστε το με το ολόφρεσκο κρασί της καινούριας σοδειάς της περιοχής Beaujolais. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Thanksgiving

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου γιορτάστε την Ημέρα των Ευχαριστιών με ένα παραδοσιακό Αμερικάνικο δείπνο. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

La Suite Lounge 2

Black Friday

Απολαύστε έκπτωση 25% στο Menu Degustation στο 'La Suite Lounge Rooftop'. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.  

Αν πάλι θέλετε να το συνδυάσετε με ένα mini staycation, μπορείτε να απολαύστε 20% έκπτωση σε διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο με θέα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Περισσότερες πληροφορίες

Suite Lounge (La)

(ξεν. «St. George Lycabettus») Κλεομένους 2, Κολωνάκι
  • Εστιατόρια

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.