Mama Tierra

Απλό, καθημερινό spot, μικρό, λιτό, με σκανδιναβικές γραμμές και μεσογειακά χρώματα, χάλκινους σωλήνες με γλομπάκια και μια παρτίδα από κεραμικά στα ράφια, «κατεβάζει» προτάσεις vegetarian, vegan και χωρίς γλουτένη, τις οποίες μπορείς να δοκιμάσει επιτόπου ή να τις πάρεις to go. Ο σεφ και συνιδιοκτήτης Polash Αlan παίζει με γεύσεις της Μεσογείου, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής.

Διεύθυνση:

Tηλ:

Τιμές:

€10 - €15

Πληροφορίες:

1 μεσημ. -10 μ.μ. Κλειστά Κυρ.

Σχετικά άρθρα

Mama Tierra

Στη μητέρα γη της vegan κουζίνας

27/05/2022

Παράδοση νοστιμιάς κατ' οίκον απευθείας από τους ειδικούς

Αυτές οι ημέρες που #menoumespiti προσφέρουν σίγουρα αφορμή για να ακονίσουμε τις μαγειρικές μας ικανοτήτες, έρχονται όμως κι εκείνες οι στιγμές που είτε δεν θέλουμε να μπούμε στην κουζίνα είτε επιθυμούμε να απολαύσουμε κάτι πιο σπέσιαλ από τα χέρια των ειδικών.

Χαρτογραφήσαμε τη vegan Αθήνα

Τα vegan-friendly στέκια αυξάνονται και πληθύνονται στην πρωτεύουσα, οι τουρίστες υποκλίνονται στον πλούτο της χορτοφαγικής βερσιόν της ελληνικής κουζίνας, ενώ όλο και περισσότεροι ασπάζονται μερικώς ή ολικώς το βιγκανισμό ως τρόπο ζωής.

7 vegetarian και vegan σενάρια στην Αθήνα

Φτιάξαμε ένα ευρύ πολυεθνικό mix ’n’ match χαλαρής ή αυστηρής χορτοφαγίας, για όσους ακολουθούν ή θέλουν να πάρουν μια γεύση από αυτήν την ισχυρή τάση, που εξαπλώνεται από άκρη σ’ άκρη στην πόλη.

Γίνε vegan για (τουλάχιστον) μια μέρα!

Στο 1ο Φεστιβάλ Vegan και Νηστίσιμων Γεύσεων μπορείς, μία εβδομάδα προτού πάρουν φωτιά οι πασχαλινές σούβλες, να κάνεις ένα ταχύρυθμο μάθημα για το τι τρώνε οι vegan και –για­τί όχι;– να πάρεις ιδέες.

Οι πιο hot γευστικές τάσεις του 2017

Τι καινούργιο παίζει στις κουζίνες του κόσμου; Πώς αυτό αντικατοπτρίζεται στην ελληνική σκηνή; Κοιτάζουμε στην κρυστάλλινη σφαίρα μας αναζητώντας concept, υλικά, κουζίνες, τεχνικές και αγαπημένες συνήθειες που εξελίσσονται, και κάνουμε τις πρώτες γαστρολογικές προβλέψεις για όλα όσα θα σφραγίσουν το νέο έτος.

Η Αθήνα νηστεύει! 43 στέκια για κλασικές και εναλλακτικές σαρακοστιανές γεύσεις

Σημάδι των καιρών, αλλά έπειτα από πολλά πολλά χρόνια που το εαρινό σαρανταήμερο νηστείας ήταν μόνο για τους πιστούς, σήμερα όλο και περισσότεροι παραδινόμαστε στη γοητεία του διαφορετικού της Μεγάλης Σαρακοστής και επιλέγουμε στέκια με ωραία νηστίσιμα για την έξοδό μας.