Εστιατόρια

Τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας είναι εδώ! Δες κριτικές, το μενού και τις κουζίνες τους και αποφάσισε πού θα πας για φαγητό

Η Ναταλία Δραγούμη μαθαίνει πώς γλεντάει η Θεσσαλονίκη στο "Mamalouka"

Το εστιατόριο που έγραψε τον ορισμό του πολυπρόσωπου dining στη Θεσσαλονίκη, σερβίρει ελληνικό food for the soul σε κεφάτη, φιλική ατμόσφαιρα, που μπορεί να φιλοξενήσει οικογενειακά, παρεΐστικα, αλλά κι επαγγελματικά γεύματα, με την ίδια ευκολία που μπορεί και να σε ανεβάσει στο τραπέζι από τη μια στιγμή στην άλλη.

Περισσότερα

'Dear Manouka' με υπογραφή Άγγελου Μπακόπουλου

Ο χρυσοσκουφάτος σεφ αναλαμβάνει την επιμέλεια στο feelgood bar restaurant της οδού Ηρώνδα.

ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA: Οι παράλληλες δράσεις του φεστιβάλ κρασιού

Wine pairings, παρουσιάσεις και δοκιμές σε αγαπημένα σποτ της πόλης, λίγο πριν το σημαντικό φεστιβάλ κρασιού στη Σοφοκλέους.

Μαθαίνουμε… ιταλικά με το Lurisia: Ιταλικά cibi και aperitivi στο "Dry Café & Spuntino"

Το premium ιταλικό νερό των Άλπεων, με τη βραβευμένη φιάλη σε σχήμα φαναριού ανθρακωρύχου, γίνεται ο οδηγός μας για μερικές απ’ τις πιο φινετσάτες γευστικές διευθύνσεις της πόλης και μας καλεί στο αγαπημένο του στέκι στο Κολωνάκι για να γευτούμε τα μοναδικά Ιταλικά του πιάτα.

Κυριακάτικα μεσημέρια και πάλι στον "Βασίλαινα"

Το διαχρονικό εστιατόριο δίνει άλλη γεύση στην πιο ανέμελη ημέρα της εβδομάδας.

50 Great Greek Wines -The List: Τα καλύτερα κρασιά της χώρας για το 2023

609 κρασιά από 201 οινοποιεία αξιολογήθηκαν, για να φτάσουμε στη φετινή λίστα των 50 Great Greek Wines.

Μιχάλη Μερζένη, τι ψήνεις στο "La Meat Maison";

Το enfant terrible της ελληνικής κρεατοφαγίας επιστρέφει "στον τόπο του εγκλήματος", στήνοντας το νέο μενού του "La Meat Maison", με την premium πρώτη ύλη να γίνεται βάση για ένα γρεκο-λεβαντίνικο μενού, που φιλοδοξεί να επαναπροσδιορίσει την έννοια της κρεατοφαγίας στην Αθήνα. Μας μιλά γι’ αυτό, λίγο πριν το αποκαλύψει στην Αθήνα.

Ρακό - Καζανέματα στη Γλυφάδα

Το εστιατόριο "Σασμός" ετοιμάζεται να γιορτάσει το θεσμό του ρακοκάζανου κερνώντας παραδοσιακή ρακή υπό την μουσική υπόκρουση κρητικής λύρας.

Breakfast pizza στην πλατεία Αγίας Ειρήνης: Το νέο concept του "School Pizza Bar" για τα κυριακάτικα πρωινά

Κάθε Κυριακή πρωί (10.30 π.μ.-2 μ.μ.) οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν τα αγαπημένα τους πρωινά σε συνταγές πάνω σε τραγανές πίτσες και αφράτες pinzes.

"Dada’s": Artistic σημείο συνάντησης με comfort γεύσεις

Στο "Dada’s" κάθε επισκέπτης απολαμβάνει ανεπιτήδευτα το γεύμα του και βιώνει συγχρόνως μια εμπειρία που ενώνει την αίσθηση της γεύσης με έναν κόσμο νέας κουλτούρας.

ΦΥΣΙΚΑ FYSIKA: Για (φυσικό) κρασί στη Σοφοκλέους

Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, το πρώην Χρηματιστήριο Αθηνών μεταμορφώνεται σε μια πολύχρωμη γιορτή του κρασιού.

Το μετέωρο βήμα του Michelin στην Αθήνα

Κάλλιο αργά παρά ποτέ... Μπράβο για τα περισσότερα αστέρια Michelin στα εστιατόρια της Αθήνας, αλλά περιμένουμε πολλά παραπάνω από τον διεθνή οδηγό για μια προσεκτικότερη αξιολόγηση της γαστρονομικής σκηνής της πρωτεύουσας. Συγχαρητήρια σε όλους τους βραβευμένους.

Πρώτη γεύση από το 'Ex Machina' του Άνταμ Κοντοβά

Στην πρεμιέρα του ως restaurateur, ο ταλαντούχος σεφ διηγείται τις δικές του fusion ιστορίες. Και το κάνει με έναν ξεχωριστά νόστιμο τρόπο.

Ένα Social Dining Aστέρων για καλό σκοπό από την εθελοντική οργάνωση Food On

Γνωστοί σεφ μαγειρεύουν για ένα τραπέζι που υπόσχεται μια διαφορετική εμπειρία.