'Psyche', ένα wine bistro-όαση στο αθηναϊκό κέντρο

Psyche wine bar Αθήνα

Για πάνω από έναν χρόνο, το 'Psyche' υπηρετεί όλα εκείνα που χαρακτηρίζουν ένα σύγχρονο wine bistro, όντας παράλληλα μία αληθινή όαση στην καρδιά της Αθήνας και σε ένα εκ των κεντρικότερων σημείων της πρωτεύουσας. 

Psyche wine bar Αθήνα 10

Psyche wine bar Αθήνα 12

Μία ανάσα από την πολύβουη Ερμού, μοιράζει όμορφα τα τραπέζια του περιμετρικά του παλιού καταστήματος γραφικών τεχνών και στην αγκαλιά του κατάφυτου αιθρίου, την ίδια στιγμή που το εξίσου φροντισμένο και χαλαρό εσωτερικό του υποδέχεται πάσης φύσεως επισκέπτες που αγαπούν το κρασί ή επιθυμούν να εμβαθύνουν περαιτέρω οινικά και γευστικά τις γνώσεις τους. 

Psyche wine bar Αθήνα 11

Σε κάθε περίπτωση, η feelgood ιδιοσυγκρασία του και το οικείο περιβάλλον του φτιάχνουν τον φιλόξενο καμβά, πάνω στον οποίο η ομάδα του ζωγραφίζει με τις οινικές της επιλογές. Στο 'Psyche' θα μετρήσεις πάνω από 200 ετικέτες -κάποιες εκ των οποίων από σπάνιες έως δυσεύρετες- με πολλές να σερβίρονται και σε ποτήρι. 

Psyche wine bar Αθήνα 7

Psyche wine bar Αθήνα 9

Το κρασί φυσικά δεν παίζει μόνο του, καθώς η κουζίνα του καλοφτιαγμένου wine bistro στέκεται σε εξαιρετικό επίπεδο, με πιάτα στη λογική του μοιράσματος και γεύσεις γνώριμα αυθεντικές. Γεύσεις ελαφρές και νόστιμες, με φρέσκιες πρώτες ύλες, για άψογο ταίριασμα με τις οινικές επιλογές. 

Info: Κορνάρου 4, Αθήνα, τηλ. 210 3221271

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Lolita's

Το νέο στέκι - σουξέ του Ψυχικού έχει κοσμοπολίτικο στιλ, κινηματογραφική αύρα, κεφάτη διάθεση και ωραίες ιδέες στην κουζίνα. Αν προσέξει ώστε η ευρηματική γαστρονομική του πρόταση να κερδίζει και στα σημεία, μπορεί εύκολα να γίνει ένας απ’ τους πιο άχαστους καλοφαγικούς προορισμούς της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙ: ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗς
02/05/2024

Γιουβετσάκια

Υποδειγματική εντελώς off Broadway ταβέρνα, που μαγειρεύει 30 χρόνια τώρα ντελικάτη ελληνική κουζίνα, βασισμένη σε εξαιρετικές πρώτες ύλες.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.