S. Pellegrino: Μας υποδέχεται στο "WeSud"

Wesud

Mια περατζάδα της Βούλας, έχει ως δορυφόρο της δημοτικότητάς της ένα πολυσυλλεκτικό στέκι που υπερβαίνει αβίαστα την κλασική έννοια του all day. Κάθε ζώνη στο "WeSud"  προτείνει κι από μια ενδιαφέρουσα πρόταση σχετική με τη γαστρονομία, την οινολατρεία και τη ζαχαροπλαστική. Όλη η δράση αναπτύσσεται στον ντιζαϊνάτο χώρο του που φλερτάρει με τον κοσμοπολιτισμό, συγκεντρώνοντας μερικά νόστιμα ενσταντανέ του brunch, όπως τα φανταστικά γαλλικά κρουασάν, τα ολόφρεσκα κέικ αλλά και τις fluffy ομελέτες.

Wesud

Αντίστοιχα συναντάμε και στην κουζίνα την επιτομή της comfort απλότητας, που υπηρετεί το ρόλο μίας all-day γευστικής πρότασης, από τις 14:00 μέχρι και το τέλος της ημέρας. Must taste το carpaccio τόνου με hoisin sauce φρέσκο κρεμμύδι και φουντούκια, οι πίτσες με ναπολιτάνικη ζύμη και το Rib Eye Prime cut από black angus Αμερικής.

Wesud

Αν, τώρα, θέλεις να εξερευνήσεις τον μαγικό κόσμο του κρασιού, η συμβολή του "WeSud" στο κλάδο της οινολογίας είναι παραπάνω από σημαντική. Στα ράφια της εξαιρετικά ενημερωμένης κάβας του βρίσκονται κρασιά από ιδιωτικές συλλογές ή αγορασμένα σε δημοπρασίες, πράγμα που σημαίνει ότι εδώ έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κρασιά που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού. Λίγο επιπλέον fun προσθέτουν τα live που λαμβάνουν χώρα κάθε Πέμπτη και Κυριακή από τις 20.30 και μετά.

Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 90, Βούλα, 2108957509, www.wesud.gr, FΒ: Wesud, IG: wesud_


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Εστιατόρια

Η Ελένη Πετρουλάκη μας κάνει το τραπέζι στο "Blends" στη Γλυφάδα με το healthy & weight loss menu της

Πιάτα με λίγες θερμίδες, υψηλή διατροφική αξία και την υπογραφή της Ελένης Πετρουλάκη σ' ένα καλοκαιρινό σκηνικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΠΩΛΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ
02/05/2024

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα

Μία κουβέντα με τον ταλαντούχο σεφ, με αφορμή το 'Ami gastrotheque' αλλά και ένα νέο, φιλόδοξο και ταρατσάτο εστιατορικό project που καταφθάνει πολύ σύντομα.

Δύο αφορμές για "Zillers"

Σπέσιαλ γεύσεις σερβίρει το βράδυ της Ανάστασης το ατμοσφαιρικό εστιατόριο της οδού Μητροπόλεως, ενώ λίγες ημέρες αργότερο το αδερφό "The Zillers Pastry Bar" υποδέχεται τον εξαιρετικό pastry chef Gilles Marchal.

'Ronin', το νέο ιαπωνικό του Κολωνακίου

O Μανώλης Κωνιωτάκης στήνει ένα εστιατόριο μίνιμουμ αισθητικής και μάξιμουμ γεύσης από τη Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Οι "Ψαράδες" γοητεύουν το ούζο "Πλωμαρίου"

Όταν κλασσικοί ψαρομεζέδες και τολμηρές θαλασσινές σπεσιαλιτέ του Γιάννη Λιάκου συντονίζονται με εκλεκτό γλυκανισάτο απόσταγμα.

Νέο 'Barbounaki by Papaioannou' στον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης

Στον κόλπο του ΝΟΒ, εγκαινιάζεται το φρέσκο 'Barbounaki' δια χειρός Γιώργου Παπαϊωάννου, με ψάρια και θαλασσινά στις καλύτερες εκδοχές τους.

Στο φιλότεχνο "Amber Cellar" του MITSIS

Στο καινούργιο ξενοδοχείο του Ομίλου MITSIS στον Πειραιά, η τέχνη δίνει τον τόνο και στο ελληνικό εστιατόριο του συναντώνται νόστιμα η παράδοση και οι νεωτερισμοί.