Villa Grigio 46

Tρία χρόνια δροσιάς!

Aνοιχτό από τις 11 το πρωί με ωραίους καφέδες ως αργά το βράδυ με funky, jazz και swing μουσικές, το υπέροχο aperitivi e vino bar του Παλαιού Φαλήρου, από τους πρώτους διδάξαντες αυτής της χαλαρής ιταλικής συνήθειας που αγάπησε όλη η Αθήνα, γιορτάζει τα τρία χρόνια του με καθημερινές εκπλήξεις και μας δίνει επιπλέον αφορμές για να το βάλουμε στο πρόγραμμά μας αυτό το καλοκαίρι.

Ούτως ή άλλως, ο καταπράσινος, ανθισμένος και δροσερός κήπος της υπέροχης μονοκατοικίας του 1930 με την καλλιτεχνική ατμόσφαιρα, τον θεατρικό φωτισμό και το υπέροχο φινίρισμα έχει τέτοια εποχή την τιμητική του για ένα κοκτέιλ με άρωμα τρούφας ή μια λευκή σανγκρία που συνοδεύεται –χωρίς χρέωση– από φινετσάτα tramezzini και άλλα ιταλικά fingerfood. Δεν χάνουμε το Colazione Della Domenica, το brunch της Κυριακής με τις τραγανές φοκάτσιες, τις πίτσες και άλλες νοστιμιές με αυθεντικό άρωμα Ιταλίας που έγινε αμέσως must.  

 


Tip: Η εξαιρετική wine list περιλαμβάνει 85 ετικέτες επιλεγμένων ιταλικών και ελληνικών κρασιών που σερβίρονται και με το ποτήρι!

Ο χάρτης

Villa Grigio 46

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Παλαιό Φάληρο

Αγίου Αλεξάνδρου 46 & Ναϊάδων, Παλαιό Φάληρο

Τηλ. 2109812080

Site: http://www.villagrigio46.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/villagrigio/


Εστιατόρια και Bars