Επτά 7

Επέστρεψε ολοκαίνουργιο

Ριζικά ανανεωμένο άνοιξε ξανά τις πόρτες του το ατμοσφαιρικό εστιατό­ριο του Θησείου, εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με τον όμιλο Τραστέλη. Στη νέα εποχή του «Επτά 7», η πυξίδα στρέφεται στην ιταλική γαστρονομία, αποτίνοντας φόρο τιμής στον αείμνηστο σεφ Φαμπρίτσιο Μπουλιάνι. Ο επί 27 έτη στενός συνεργάτης του Δαμιανός Σιδηροκανέλλης παρουσιάζει ένα μενού εμπνευσμένο από το μέντορά του, με πολλές signature προτάσεις και ιδιαίτερη έμφαση στις χειροποίητες παρασκευές και τις εκλεκτές πρώτες ύλες: μαριναρισμένος σολομός με λαχανικά και μουστάρδα αχλαδιού, ραβιόλο με κρόκο, σπανάκι, ανθότυρο και φασκόμηλο, τηγανητή pizza fritta, αλλά και μοσχαρίσια ταλιάτα ή χοιρινό φιλέτο σαλτιμπόκα.

Το ανανεωμένο πανέμορφο rooftop χαρίζει μαγευτική θέα στην Ακρόπολη, ενώ η κομψή σάλα του έχει διακοσμηθεί σε γήινους τόνους, έχοντας ασφαλώς στο επίκεντρο την εντυπωσιακή σιδερένια κάβα με ορισμένες από τις πιο εκλεκτές ετικέτες του ελληνικού και ιταλικού αμπελώνα.  

 


Tip: Από τα πολύ ξεχωριστά επιδόρπια δεν θα μπορούσε να λείπει το περίφημο Ab Fab του Μπουλιάνι (κάτι ανάμεσα σε πανακότα και κρεμ καραμελέ), ένα γλυκό που έχει αφήσει εποχή στην Αθήνα.

Ο χάρτης

Επτά 7

Αθήνα - Θησείο

Ερμού 119 & Άστιγγος 10, Θησείο

Τηλ. 2103212010

Site: https://eptarestaurantbar.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/Epta7.Restaurant.Bar/


Εστιατόρια και Bars