Colonial

Λαμπερή νέα άφιξη μέσα στο πράσινο του Γκολφ

Σε νέα εποχή πέρασε μόλις το κλασικό εστιατόριο μέσα στους πανέμορφους κήπους του Γκολφ της Γλυφάδας, δημιουργώντας έναν ολοκαίνουργιο πόλο έλξης ανοιχτό για όλο τον κόσμο σε ένα από τα πιο γοητευτικά τοπόσημα της πόλης. Ανακαινισμένο εκ βάθρων σε ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό colonial ύφος, το all day εστιατόριο αποτελεί ιδανικό προορισμό για κάθε στιγμή της ημέρας, με ειδυλλιακή φυσική δροσιά και –πολύ σημαντικό– δωρεάν πάρκινγκ μέσα στις εγκαταστάσεις του Γκολφ.

Η δράση στο «Colonial» ξεκινά από νωρίς για τον πρώτο καφέ της ημέρας με χαλαρωτική θέα στα γήπεδα και «έξυπνο» snacking με προσεγμένες γεύσεις όπως η ανοιχτή πίτα με ντομάτα, λιωμένο τυρί, προσούτο, σαλάμι και ρόκα ή τα μίνι σάντουιτς από χαρουπόψωμο με γαλοπούλα, γραβιέρα και ντομάτα. Την κουζίνα επιμελείται ο Γιάννης Μπαξεβάνης, κάτι που γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό και στον κύριο κατάλογο του μαγαζιού. Από το μαρινάτο λαβράκι με κρίταμο και κάππαρη και τη φέτα σε φύλλο κρούστας με θυμαρίσιο μέλι μέχρι τις δροσερές σαλάτες, το ριζότο με μανιτάρια και λιωμένο κατσικίσιο τυρί αλλά και τον εντυπωσιακό χωριάτικο κόκορα από τους Μολάους, οι προτάσεις έχουν το χαρακτηριστικό αποτύπωμα του ταλαντούχου και πολυβραβευμένου σεφ με το μοντέρνο ελληνικό ταμπεραμέντο. Η εμπειρία ολοκληρώνεται με καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και επιλεγμένα κρασιά από τον ελληνικό αμπελώνα.  

 


Tip: Κάθε Σάββατο και Κυριακή, το «Colonial» συντονίζεται σε ελληνικούς brunch ρυθμούς με πολλές και διαφορετικές γλυκές και αλμυρές πίτες και όλων των ειδών τις συνταγές με αβγά.

Ο χάρτης

Colonial

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Γλυφάδα

Τέρμα Κων/νου Καραμανλή, Γλυφάδα

Τηλ. 2103420002

Facebook: https://www.facebook.com/colonialglyfada


Εστιατόρια και Bars