Salero

Σκιερό καταφύγιο για μεσημεριανές γευστικές αποδράσεις

Θα έχεις δει σίγουρα τα τραπεζάκια του στον πεζόδρομο της Βαλτετσίου, αν όμως διασχίσεις την πόρτα του θα ανακαλύψεις και μια δροσερή πίσω αυλή για να καταφύγεις στο lunch break απ’ το γραφείο ή μετά την εξόρμηση για ψώνια στο κέντρο.

Τώρα μάλιστα που έχει επικαιροποιήσει το μενού του, θα βρεις ανάλαφρες σαλάτες με βιολογικά λαχανικά εποχής, όπως η ανάμεικτη με ψητό κατσικίσιο τυρί, κράνμπερις, jamon Serrano και βινεγκρέτ πέστο-λάιμ, νόστιμα ορεκτικά όπως το σαγανάκι θαλασσινών σε πικάντικη κόκκινη σάλτσα και τριμμένη φέτα και πολλές επιλογές σε ψάρι που φτάνει στο κατάστημα την ίδια ημέρα, με το φιλέτο σολoμού στη σχάρα σε σάλτσα με πορτοκάλι, μέλι, λευκό ρούμι και πουρέ λαχανικών στο πλάι να ξεχωρίζει. Υπάρχουν ακόμη μαγειρευτά πιάτα ημέρας που θυμίζουν μαμά, αλλά και ένας πλούσιος κατάλογος ποτών με ελληνικές ετικέτες μπίρας και πάνω από τριάντα διαφορετικά κρασιά.    

 


Tip: Αναζήτησε την καθημερινή προσφορά με μια σαλάτα ή ορεκτικό και ένα κυρίως πιάτο συνοδεία μπίρας ή κρασιού στα € 12,90.

Ο χάρτης

Salero

Αθήνα - Εξάρχεια

Βαλτετσίου 51, Εξάρχεια

Τηλ. 2103813358

Site: https://www.salero.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/barsalero/


Εστιατόρια και Bars