Ψαράδες

Η θάλασσα μέσα τους

Aπόλυτα ταιριαστή με τους χαλαρούς καλοκαιρινούς ρυθμούς είναι η open air εκδοχή του αγαπημένου θαλασσινού εστιατορίου στο Παλαιό Φάληρο. Η αύρα μεσογειακής φινέτσας, με το λευκό και το γαλάζιο να κυριαρχούν, βρίσκει την ιδανική συνέχειά της στις πολύ ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ του Βασίλη Τσατσάκη που έχουν δικαίως φανατικούς πιστούς από ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Ισχυρό ατού του σεφ είναι η σταθερή συνεργασία των «Ψαράδων» με τις καλύτερες ελληνικές ιχθυόσκαλες, σε συνδυασμό ασφαλώς με το ταλέντο και τη δημιουργική ματιά στις θαλασσινές γεύσεις. Από το διάσημο παστίτσιο τόνου με μακαρούνες και μπεσαμέλ από γραβιέρα Ίου ή το καπνιστό φιλέτο από μυλοκόπι πάνω σε τσιγαριαστά χόρτα μέχρι τη σαρδέλα μπουρδέτο στο φούρνο με φρέσκια ντομάτα και πέρλες κρεμμυδιού, αλλά και την καρμπονάρα με καπνιστές γαρίδες, οι signature δημιουργίες του Τσατσάκη εκσυγχρονίζουν γοητευτικά την παράδοση και συμπληρώνονται από πολλές ακόμη προτάσεις σε ένα πλούσιο μενού με ατόφια γεύση θάλασσας.  

 


Tip: Αποστάγματα και εμφιαλωμένα κρασιά σε πλούσια ποικιλία παντρεύονται αρμονικά με τις γεύσεις, ενώ στο φινάλε θα γλυκαθούμε με πορτοκαλόπιτα και φλορεντίνα αμυγδάλου με μους πικρής σοκολάτας και κομποτέ αχλαδιού.

Ο χάρτης

Ψαράδες

Κεντρικά και Νότια Προάστια - Παλαιό Φάληρο

Ζησιμοπούλου 52

Τηλ. 2109414888

Site: https://psarades-restaurant.gr/


Εστιατόρια και Bars