Ορίζοντες Λυκαβηττού

Το πιο γευστικό τοπόσημο της πόλης

Tι να πρωτοπείς για τους «Ορίζοντες Λυκαβηττού»; Σίγουρα το εμβληματικό εστιατόριο του ομίλου Καστελόριζο διεκδικεί βραβείο θέας και δεν μπορεί να λείπει από τη must ατζέντα του καλοκαιριού για ένα ρομαντικό δείπνο. Με τη δροσιά του Λόφου του Λυκαβηττού στην πλάτη και το πιο συγκλονιστικό πανόραμα της πόλης να απλώνεται μπροστά σου, έχεις το ιδανικό περιβάλλον για μια ξεχωριστή έξοδο.

Αν μάλιστα προσθέσεις την ευφάνταστη ελληνική κουζίνα που υπογράφει ο executive chef Σίμος Τριανταφύλλου, φουλ στα αρώματα και με γερές ρίζες στην παράδοση, αλλά και όλα όσα ενορχηστρώνουν την ατμόσφαιρα ενός διαχρονικά καλού εστιατορίου –την εκλεκτή art de la table, το έμπειρο σέρβις, την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα– τότε έχεις τη συνταγή της επιτυχίας. Οικείες γεύσεις και μνήμες συναντούν τις σύγχρονες μαγειρικές τεχνικές και τις διεθνείς επιρροές, σε πιάτα όπως η καλοκαιρινή σαλάτα με καρπούζι, φρέσκια μυζήθρα, παξιμάδι ελαιολάδου, δυόσμο και φιστίκια Αιγίνης, το λεμονάτο κους-κους με μυλοκόπι, ντομάτα κονφί και φρέσκο κρεμμυδάκι ή το rib-eye με σαλάτα από φρέσκα φασολάκια και τσιμιτσούρι.    

 


Tip: Το δειλινό είναι βέβαια η καλύτερη ώρα για να απολαύσετε τη θέα, αλλά το εστιατόριο είναι ανοιχτό και το μεσημέρι και προσφέρεται εξίσου και για ένα ατμοσφαιρικό γεύμα-απόδραση από τους ρυθμούς της πόλης.

Ο χάρτης

Ορίζοντες Λυκαβηττού

Αθήνα - Λυκαβηττός

Αριστίππου 1, Λόφος Λυκαβηττού

Τηλ. 2107210701

Site: http://www.orizonteslycabettus.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/orizonteslycabettus/


Εστιατόρια και Bars