Mystic

Αλλιώτικα μυστικά γεύσης

Έχει απόλυτα δική του προσωπικότητα το sui generis στέκι του Παγκρατίου, που στεγάζεται σε ένα υπεραιωνόβιο τριώροφο οίκημα πίσω από το Καλλιμάρμαρο. Αυτήν την εποχή την τιμητική της έχει ασφαλώς η δροσερή ταράτσα με την τεράστια καταπράσινη ζαρντινιέρα, το μπαρ –ανακατασκευασμένο παλιό περίπτερο του ’50 με κρεμασμένες επάνω του εφημερίδες και περιοδικά της εποχής– και τα τραπέζια όπου καθόμαστε για τη διάσημη πίτσα του «Mystic», που βραβεύτηκε ως η καλύτερη της πόλης από τους αναγνώστες του «α».

Ξεχωρίζει ασφαλώς η πίτσα με βιολογικό αλεύρι από κάνναβη, που συνδυάζεται είτε με αλεύρι από σιτάρι είτε με ντίνκελ, ενώ από τον πλούσιο κατάλογο δεν λείπουν ελληνικά κλασικά πιάτα αλλά κι επιλογές για χορτοφάγους και vegans. Σημειώστε ακόμα τα ψαγμένα κοκτέιλ που ετοιμάζει η μπάρα αλλά και τις προβολές ταινιών του βωβού κινηματογράφου κάποιες καλοκαιρινές βραδιές. Στο δε «Μπακαλάκι» του ισογείου μπορείτε να προμηθευτείτε τυριά, αλλαντικά, μέλια, σπιτικές σάλτσες, κρασιά και αποστάγματα αλλά και μια πλούσια γκάμα σε προϊόντα κάνναβης.

 


Tip: Νέα πρόταση, η προζυμένια πίτσα χωρίς καθόλου μαγιά που παρασκευάζεται κι αυτή με εκλεκτά υλικά όπως το θαλασσινό αραφινάριστο αλάτι και το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Ο χάρτης

Mystic

Αθήνα - Παγκράτι

Φερεκύδου 2, Παγκράτι

Τηλ. 2109592092

Site: http://www.mystic.com.gr

Facebook: https://www.facebook.com/mystic.gr/


Εστιατόρια και Bars