Kohylia

Το πιο εξωτικό ντεκ της αττικής ριβιέρας

Aπολαμβάνοντας τις ξεχωριστές προτάσεις του sushi menu με την υπογραφή του sushi master Eric de Leon στο εντυπωσιακό ξύλινο ντεκ πάνω στη θάλασσα, μαζί με ένα εξωτικό κοκτέιλ από τη δημιουργική λίστα, καθώς ο ήλιος δύει στο πέλαγος, δύσκολα μπορείς να φανταστείς πιο ιδανικό pairing γεύσεων και θέας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα «Kohylia» του εμβληματικού ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi» είναι ένα από τα πιο αγαπημένα εστιατόρια του καλοκαιριού για τους Αθηναίους, αλλά και για το κοσμοπολίτικο κοινό των επισκεπτών του ξενοδοχείου.

To πολυασιατικό μενού του σεφ Arnel Bravo περιλαμβάνει all time classics, ανάλαφρα dumplings, τραγανές τεμπούρες και αφράτα αχνιστά bao buns, και εξωτικά πιάτα γεμάτα αρώματα, όπως το φιλέτο κοτόπουλο σοτέ σε φωλιά ανανά και σάλτσα τεριγιάκι, το φιλέτο black cod στο φούρνο με κόκκινη σάλτσα miso ή το Black Angus rib eye με τηγανητά shiitake και enoki. Πέμπτη με Σάββατο, μάλιστα, ο resident DJ προσθέτει επιπλέον ατμοσφαιρικά vibes.  

 


Tip: Αξίζει να πάτε νωρίς για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα με μια από τις καλοφτιαγμένες classic ή signature cocktail προτάσεις ή κάποιο από τα εξαιρετικά κρασιά της λίστας.

Ο χάρτης

Kohylia

Νότια Αττική - Λαγονήσι

(ξεν. «Grand Resort Lagonissi») 40ό χλμ. Λεωφ. Αθηνών-Σουνίου, Λαγονήσι

Τηλ. 2291076000

Site: https://www.lagonissiresort.gr/dining/athens-restaurant-kohylia/

Facebook: https://www.facebook.com/GrandResortLagonissi


Εστιατόρια και Bars