Νησιώτισσα

20 χρόνια στην πιο δροσερή κορυφή

Aγαπημένη των ψαροφάγων της πόλης αλλά και πολλών επωνύμων που την έχουν για στέκι τους, η «Νησιώτισσα» των αδερφών Κυριακόπουλου προβάλλει αυτήν την εποχή το απόλυτο ατού της που δεν είναι άλλο από την πανέμορφη βεράντα της. Το κατάλευκο σκηνικό βρίσκει τη συνέχειά του στο απόλυτο πράσινο της Πεντέλης που εισβάλλει στο χώρο, χαρίζοντας δροσιά και κάνοντας το ουζάκι μας κάτω από τα πεύκα πραγματική απόλαυση.

Ο εφοδιασμός σε φρέσκο ψάρι από τη Φολέγανδρο και την Αστυπάλαια είναι καθημερινή υπόθεση, δίνοντας στην κουζίνα την ιδανική πρώτη ύλη για εκλεκτές θαλασσινές γεύσεις, με προσεγμένες συνταγές στο τηγάνι και στη σχάρα, αλλά και πολλούς ψαρομεζέδες. Έτσι, οι νέες προτάσεις συναντούν τις κλασικές σπεσιαλιτέ του μαγαζιού, και ο δρόμος της γεύσης στρώνεται με νοστιμιές που μοσχοβολούν ιώδιο και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές που κυμαίνονται στα € 20 το άτομο. Φροντίστε μονάχα για κράτηση διότι τα τραπέζια τους γίνονται κλασικά ανάρπαστα.  


Tip: Η πληρέστατη γκάμα σε ούζα, τσίπουρα και αποστάγματα από καθιερωμένους και μικρούς παραγωγούς είναι άλλο ένα πολύ δυνατό σημείο του μαγαζιού.

Ο χάρτης

Νησιώτισσα

Βόρεια Προάστια - Βριλήσσια

Λεωφ. Πεντέλης 168, Άνω Βριλήσσια

Τηλ. 2108032957

Facebook: https://www.facebook.com/Νησιωτισσα-516324498539580/


Εστιατόρια και Bars