Ψάρι Ψάρι

Μια κυκλαδίτικη αυλή στην Αγία Παρασκευή

Oλοκαίνουργια άφιξη στον ψαροφαγικό χάρτη της Αθήνας, το «Ψάρι Ψάρι» φέρνει τις Κυκλάδες στην Αγία Παρασκευή, μεταμορφώνοντας την αεράτη σάλα του σ’ ένα φωτεινό σκηνικό ξεσηκωμένο απευθείας από τα καλντερίμια της Μυκόνου και της Σαντορίνης. H μέσα με την έξω αυλή ενώνονται και αφήνουν την καλοκαιρινή αύρα να μετατρέψει το χώρο σε μια μεγάλη κυκλαδίτικη γειτονιά, με το νησιώτικό της δάπεδο, τις ασπρισμένες μάντρες, τις ανθισμένες μπουκαμβίλιες, αλλά και τη χαλαρή αίσθηση φιλοξενίας που προσφέρει η ομάδα του σέρβις.

Μυρωδιές από καλαμαράκι, γαρίδες και χταποδάκι σκορπούν άρωμα διακοπών, ενώ το ολόφρεσκο ψάρι θέτει τις βάσεις για την άκρως θαλασσινή κουζίνα, με τις επιλογές σε τηγάνι ή σχάρα να καλύπτουν όλο το φάσμα από την ταπεινή σαρδελίτσα μέχρι τους μπαμπάτσικους ροφούς. Στις σπεσιαλιτέ πρωταγωνιστούν λαχταριστές αστακομακαρονάδες και μυρωδάτα ριζότα και μυδοπίλαφα, οι απολύτως χειροποίητες αλοιφές πλασάρονται στη σέντρα δίνοντας σύνθημα για παρεΐστικες εφόδους, ενώ την εικόνα της ιωδούχου πανδαισίας του μενού συμπληρώνει η μεγάλη ποικιλία σε ούζο, τσίπουρο, μαστίχα, τσικουδιά και λοιπά άκρως ελληνικά αποστάγματα.  

 


Tip: Η εντυπωσιακή, τρισδιάστατη μικρογραφία από κατάλευκα σπίτια και ναούς με γαλάζιες θολωτές οροφές θα συμπληρώσει το γευστικό σας ταξίδι, μεταφέροντάς σας αυτόματα στα νησιά του Αιγαίου.

Ο χάρτης

Ψάρι Ψάρι

Βόρεια Προάστια - Αγ. Παρασκευή

Πλ. Κοραή 5, Αγ. Παρασκευή

Τηλ. 2106522299

Site: http://www.psaripsari.gr

Facebook: https://www.facebook.com/psaripsari.gr/


Εστιατόρια και Bars