Dos Hermanos

Η μεξικάνικη αυλή της Αθήνας

Aπόλυτο γιατρικό για την πιο καυτή περίο­­δο του χρόνου, ο τροπικός παράδεισος του «Dos Hermanos» είναι το εισιτήριό μας για εξωτικές καλοκαιρινές απoδράσεις. Στο αυθεντικό μεξικάνικο της πόλης, με τη Φρίντα Κάλο να μας υποδέχεται και την τροπική βλάστηση να μας αγκαλιάζει, οργασμός χρωμάτων και εκρήξεις γεύσεων συνθέτουν το λάτιν σκηνικό των απολαυστικότερων καλοκαιρινών μας βραδιών. Δροσερές σαλάτες, εξωτικά πιάτα και αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές φέρνουν το Μεξικό στο τραπέζι, ενώ βραβευμένα κοκτέιλ δίνουν στις νύχτες γεύσεις μοναδικές, στο ρυθμό της σάλσα.

Όσο για τις πιο διάσημες Margaritas της πόλης, έχουν την τιμητική τους με μία διαφορετική γεύση να πρωταγωνιστεί κάθε εβδομάδα, ενώ οι 100 ετικέτες τεκίλας, που εποπτεύουν το μεξικάνικο πνεύμα του «Dos Hermanos» από το μπαρ, γίνονται αφορμή για ταξίδια γευσιγνωσίας, με οδηγούς τους έμπειρους bartenders και φόντο τα δυο ολοκαίνουργια, μαγικά σιντριβάνια της μεξικάνικης αυλής της Αθήνας.   

 


Tip: Στις 24 Ιουλίου, Διεθνή Ημέρα Τεκίλας, το «Dos Hermanos» θα κηρύξει την έναρξη των πανηγυρισμών για το εμβληματικό ποτό, προσφέροντας τις καλύτερες Margaritas της πόλης μόνο με 5 ευρώ, για μία ολόκληρη εβδομάδα.

Ο χάρτης

Dos Hermanos

Βόρεια Προάστια - Κηφισιά

Κυριαζή 24, Κηφισιά

Τηλ. 2108087906, 2108017337

Site: https://www.doshermanos.gr/

Facebook: https://www.facebook.com/doshermanos.gr/


Εστιατόρια και Bars